barcelona dag två del 1

För kanske två timmar sedan kom jag hem från flygplatsen efter att ha vinkat hejdå till min familj. Grinade fast det bara är 10 dagar kvar här i Aix för man är väl en logiskt tänkande varelse liksom. Oh well! Vi kör andra dagen i Barcelona del ett (för det blev så mycket) och så ska jag försöka gaska upp mig lite.All right! Sen start för lilla gänget såklart. Vi kokade gröt och åt i hostelets kök och gick sedan upp igen för att kleta oss lite i ansiktet och borsta tänderna.
Matilda the dream Eriksson.
Påväg in till stan stannade vi och köpte kaffe.
Räddningen asså.
Hittade även såklart en marknad och gick in en sväng!Kanske bara är jag, men hur sjuttiotalig är inte denna bild? Vet verkligen inte varför, men misstänker färgkombon...
Jaja sen gick vi bland de fina fina gatorna och oh:ade och ah:ade mest hela tiden.
FANNSAN!
Sen kom vi fram hit, till Barcelonas katedral, men jävla skit det kostade visst pengar så då sket vi i det.Poor students tryna make life work :-(
Den var i alla fall fin på utsidan.
Efter ännu en bit hittade vi till en till marknad där vi bestämde oss för att köpa lunch. Ännu en sjuttis bild hanns också med! Tomaterna ser även såå konstgjorda ut här?
Det var så fint där i alla fall.
Känns så osvenskt och jaa, hela konceptet känns ju från svunna tider. Kanske därför jag tjatar om 70-talet?
Vi köpte i alla fall mat både inne och ute, för det var någon extragrej med massor av matstånd.
Bästa potatisarna asså<3
GÄNGET<3
Och jag fick visst också vara med på bild. Längst ner till vänster syns även lite av den mat som jag köpte inne på marknaden som visade sig vara sketaäckli, den vaskade jag faktiskt och köpte mer potatis hehe. Men vad vi gjorde efter lunchen får ni se någon annan gång!
 
Ikväll ska jag äta lite leftovers av den mat som mina kära päron lagade igår och svenskt godis. Imorgon kanske jag drar på utflykt med mina friendos och carpar sista tiden i Sydfrankrike. Hjälp vad fan hände egentligen med tiden?
 
/nora
 

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0