eftermiddag i marseille

Igår efter skolan åkte Katrin, Sofia och jag till Marseille. Vi råkade hoppa på fel buss och åkte i typ en timme jämfört med direktbussen utan stopp på vägen som tar typ 20 minuter. No harm done dock eftersom man betalar samma pris och en 24h biljett åt båda hållen hit å dit kostar 2€. Vi köpe en helt okej falafel, åt vid gamla hamnen bland fiskrester från marknaden (blä) och gick sedan till Pull & Bear för att handla kläder. Var där i en timme kanske och sedan hoppade vi in här och där, där det passade. Köpte lite toppar och en superfin ögonskugga i en färg jag velat ha sjukt länge. Efter ett tag gick vi till Panier-kvarteren som är deras liksom lite alternativa och hippa kvarter, typ East London/Brooklyn/Söder/osv osv, kikade i second hand-butiker och drack kaffe på Videodrome. Sen åkte vi hem med rätt buss och jag åt yoghurt och avokadomackor med ägg till kvällsmat eftersom jag inte hade någon energi till att laga mat alls. En lever väl det ljuva livet!
 
Idag har jag fått lill-lov och är ledig fram tills på måndag, ska kanske åka till Cannes och har hittills hunnit söka högskolor till hösten, gråtit i face time med mamma pga reasons och life, och inte ätit lunch.
 
Juste ja, har varit 20 i 4 dagar nu och det jag köpte i Marseille var typ presenter. Känns bra att tonåren är över, blir lite sentimental och kanske eventuellt har gråtit över det, men på det stora hela: tack å hej, tonåren var bra men nu börjar en ny del. Yiha.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: Enma

Men vad ska du läsa i höst?<3

Svar: Gud vill inte ropa det för högt över hustaken än om man inte kommer in, men kulturgrejer i Uppsala är typ allt jag sökt hehe!
Nora

2016-03-24 @ 17:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0