punkt för punkt

Oj oj oj, känns som att så mycket har hänt sedan jag skrev sist! Och det har det ju faktiskt, så vi kör lite punkter:
 
- spenderade studentdagen med att jobba och sedan sminka mig tillsammans med Olivia och bubbel. Sedan åkte vi på mottagning innan vi gick ut och dansade. Gick till max och köpte mozzarella sticks innan vi fick skjuts hem av Olivias mamma.
- dagen efter packade jag en väska och tog bussen till Olivia. Pratade ut om grejer, la pussel tills jag tröttnade (har inget tålamod whatsoever), badade och spelade tennis. På lördagskvällen spelade jag kubb med hela hennes familj och Olivia+hennes mamma+jag förlorade stort mot en bror, syster och pappa. Världens bästa och skönaste helg <3 Kändes som semester.
- jobbat jobbat jobbat så mycket.
- fått utskrivna allergimedicider för kan knappt andas genom näsan och det kliar i ögon/näsa/hals/öron mest hela tiden.
- handlat en bra skjorta på rea och bra solbrillor som eh... inte var på rea.
- fått veta att jag är ledig midsommarhelgen.
 
Och kanske det absolut roligaste: fått boende i Uppsala till hösten. Alltså! Känner mest !!!!!!!!!!!! för gud vad sjukt och helt underbart. Ska bo ihop med världens gulligaste och trevligaste tjej som jag dessutom hade massor gemensamt med. Får veta om jag kommit in på något av de program jag sökt den 12e och håller tummarna så jävla hårt nu. För allt känns liksom lite för bra för att vara sant. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag jobba nästan själv och försöka hålla ihop det här lilla livet på nått vis. Puss
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0