8 juni

På the interwebz hänger jag likt så många andra på lite olika platser och nu tänkte jag dela med mig av några av dessa ställen.Först ut är min pinterest. Efter att för kanske ett år sedan ha insett storheten i att samla allt som är kul och fint och bra i mappar på denna fantastiska lilla sida kunde jag med gott samvete rensa datorns minne från inspirationsmappar. Allt finns ju här, smart ordnat och lätt att hitta tillbaka till! Här hittar du allt från recept, snygga dudes och girls, stiltips och reseinspiration, konst och inredning.
Har även i dagarna tagit kontroll över min lilla bloggis på bloglovin så där får man gärna följa mig för att inte missa inlägg eller spara sina favoriter till en regnig dag.
Instagram/mitt andra liv. Älskar denna lilla app till månen och tillbaka! Så mysigt att scrolla än hit än dit och hitta fina konton att följa, eller som jag gjort senaste månaden: gräma mig över hur fin mina kompisar tågluff var. Heter norae_c där och på sistone har man fått hänga med mig på pluggstunder, häng hos Olivia vid sjön och när det var sommarkväll i vår trädgårg. Och så lite selfies såklart, som det alltid blir, den ovan från när jag hoppade in och vikarierade på museet.
Avslutar med en av de finaste dikterna jag vet av Edith Södergran. Den läser jag när jag behöver peppas vilket verkar bli mer och mer nu. Tipsar nu om både dikten och Södergran själv, hon är ett jädra geniiiii.
 
Idag har jag skrivit tenta och jobbat på vad som kommer vara mitt sommarjobb. I helgen är jag ledig och vill göra nått kul.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0