att vi ska ses igen

Skrev rätt lite under Aixtiden men har äntligen börjat igen och det är verkligen en sådan himla befrielse. Förstår inte hur jag kunnat vara utan den för ens en sekund? Men jag antar att man behöver lite uppehåll ibland för att kunna hitta tillbaka till den där skrivglädjen.
 
 Nåväl, jag bara jobbar hela tiden. Men i lördags plankade vi in på Bråvalls camping med starköl i ryggsäckarna och snart var vi lika leriga som de som varit där hela festivaltiden. Elin, Olivia och jag sprang omkring och överallt fanns någon man kunde prata med. Fick ett band med pengar på så vi köpte en vegetarisk hamburgare och jag spillde ketchup på mina jeans. Men det är ju skitsamma. Satt på en vällt soptunna och tittade på solnedgången. Sedan träffade jag Emil och Kalle som jag inte sett på månader känns det som. Jag var ett ultimat sällskap och grät bara. Kunde verkligen inte hjälpa det. Stod och tittade efter Emil i folkmassan vid ingångarna mellan festivalområdet och campingen och så var han plötsligt där, out of nowhere och allt bara släppte. Grät och grät och grät. Sedan kom Kalle och jag som hunnit lugna mig lite började grina igen. Har saknat dem så himla mycket och allt var så overkligt att jag inte kunde göra annat än just gråta.
 
Nu ska jag i alla fall bara jobba en dag till, sedan är jag ledig en dag och ska vara hemma hela den dagen innan jag åker till Stockholm. Ska krama Sofia, Matilda och Jenny hårthårt, tänka på Kajsa som är i Almedalen, långfika och reta Sofia som det syskonpar vi blev som. Sova hemma hos Matilda och gå ut och dansa tills vi inte längre kan stå. Beskriver vad jag vill göra rätt töntigt och pretentiöst just nu känner jag, men jag vet inte hur jag annars skulle beskriva det. Så nu får det vara så.
 
De här månaderna har varit så jävla konstiga och Aix hamnde så fort så långt bort men snart har jag den bästa biten lite närmare, mina fantastiska vänner. Les meilleurs amies dans le monde. <3
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0