ny blogg!

 
 → http://noraec.blogspot.se/ ←
→ http://noraec.blogspot.se/ 
→ http://noraec.blogspot.se/ 
→ http://noraec.blogspot.se/ 
 
Hej, jag testar att byta blogg nu för är 1. trött på att blogg.se tvingar en ha reklam på sin blogg och 2. gillar inte min bloggadress för det är fel artikel och bla bla, vill ha nytt. Testar Blogger/Blogspot nu och håller tummarna för att det funkar bättre. Har flyttat över följare på Bloglovin så det är klart, inget ni behöver tänka på. Alltså: ny blogg men denna dör inte för det. Har till och med varit så generös att jag lagt till denna som en länk på den nya, som mitt äldre arkiv liksom. Jaja, nu kör vi på det här ett tag, funkar det inte kan man ju alltid byta tillbaka.
 
/nora

antagningsbesked

Idag fick alla vi som sökt utbildningar till hösten vårt svar, och jag kom in!!!! Kan knappt fatta det! Kommer läsa kandidat i kulturentreprenörskap i Uppsala till hösten! Är så himla glad och pirrig och säker på att det här kommer bli både den värsta och bästa tiden. Herregud hur kommer det här gå?
 
Är ledig idag och imorgon så jag ska snart gå igenom bilderna från Stockholm, ska bara gå och tänka på detta ett tag nu.
 
/nora

att vi ska ses igen

Skrev rätt lite under Aixtiden men har äntligen börjat igen och det är verkligen en sådan himla befrielse. Förstår inte hur jag kunnat vara utan den för ens en sekund? Men jag antar att man behöver lite uppehåll ibland för att kunna hitta tillbaka till den där skrivglädjen.
 
 Nåväl, jag bara jobbar hela tiden. Men i lördags plankade vi in på Bråvalls camping med starköl i ryggsäckarna och snart var vi lika leriga som de som varit där hela festivaltiden. Elin, Olivia och jag sprang omkring och överallt fanns någon man kunde prata med. Fick ett band med pengar på så vi köpte en vegetarisk hamburgare och jag spillde ketchup på mina jeans. Men det är ju skitsamma. Satt på en vällt soptunna och tittade på solnedgången. Sedan träffade jag Emil och Kalle som jag inte sett på månader känns det som. Jag var ett ultimat sällskap och grät bara. Kunde verkligen inte hjälpa det. Stod och tittade efter Emil i folkmassan vid ingångarna mellan festivalområdet och campingen och så var han plötsligt där, out of nowhere och allt bara släppte. Grät och grät och grät. Sedan kom Kalle och jag som hunnit lugna mig lite började grina igen. Har saknat dem så himla mycket och allt var så overkligt att jag inte kunde göra annat än just gråta.
 
Nu ska jag i alla fall bara jobba en dag till, sedan är jag ledig en dag och ska vara hemma hela den dagen innan jag åker till Stockholm. Ska krama Sofia, Matilda och Jenny hårthårt, tänka på Kajsa som är i Almedalen, långfika och reta Sofia som det syskonpar vi blev som. Sova hemma hos Matilda och gå ut och dansa tills vi inte längre kan stå. Beskriver vad jag vill göra rätt töntigt och pretentiöst just nu känner jag, men jag vet inte hur jag annars skulle beskriva det. Så nu får det vara så.
 
De här månaderna har varit så jävla konstiga och Aix hamnde så fort så långt bort men snart har jag den bästa biten lite närmare, mina fantastiska vänner. Les meilleurs amies dans le monde. <3
 
/nora

RSS 2.0