mitt 2015

mest spelade låtar: de här: https://open.spotify.com/user/nora.elisabeth/playlist/1gWe1EGQIk54huMf4IvZH3

mest sagda ord: oh my god, shit, nice, svär också väldigt mycket...

mest besökta platsen: kanske campus valla? Eller mitt jobb.

mest träffade person: oj, under vårterminen hängde jag nästan uteslutande med Kalle i skolan och på fritiden med mitt lilla gäng med Wille, Laura, Sanna, Elin, Kalle, Sally, Anna, Victoria och Olivia. Men sen flyttade några av dem så i slutet av året har det nog varit Sanna/Elin/William. Och min familj hehe.

mest ätna maträtten: pasta i alla dess former.

årets bästa beslut: söka universitetet och folkhögskolan i Aix.

vad har du lagt mest pengar på? kläder och mat.

vad har du druckit i år? öl, vin, kaffe, vatten.

vilken månad var bäst? tie mellan juni när jag tog studenten och augusti när uni började. Och som alltid älskar jag september och oktober när allt brinner och himlen är högblå!

vad kommer du komma ihåg från 2015? att jag visst kan plugga och är duktig som fasen på det också. Att jag är bra på att knyta nya människor till mig och att jag borde bli bättre på att hålla i pengar.

hur har du mått i år? upp och ner hela tiden typ.

vilket var ditt bästa köp? min asdyra höstkappa från & Other Stories som sved som fan men verkligen betalat tillbaka i kärlek. Och frisörbesöket när jag klippte av mig håret!

vart har du rest? Budapest, Köpenhamn, Rom med min gymnasieklass, Danmark igen men då Møn och London. Och Göteborg och Stockholm om det räknas?

tråkigaste som hänt? att jag varit taskig.

ny sak du provat på? börja på universitet och plugga "på riktigt".

har du fått någon ny hobby? nä, har verkligen inte gjort något hobbyaktigt i år. När jag inte pluggat har jag hängt med kompisar, suttit med serier, och knappt ens läst böcker. Trist.

tipsa om något du upptäckt i år? massor av nya serier! Typ Arrested Development, Archer, Brooklyn 99... The list goes on.

har du några planer för 2016? ja imorgon åker jag ju till Aix-en-Provence för att plugga i 5 månader. Det tycker jag är planer.

hur har du klätt dig? rätt osnyggt men bekvämt. Under gymnasiet var jag rätt obsessed med att ha outfits varje dag, men nu när jag gått i skolan bara 2 timmar två/tre gånger i veckan har det verkligen inte varit viktigt. Jeans, stickade tröjor, linneskjortor, polotröjor, t-shirts. Typ så.

har du lärt känna någon ny person? blev nära vän med älskade Olivia och Elin i år, hur jag klarat mig utan dem innan är bortom mitt förstånd <3 och såklart mina kurskamrater på liu.

hur tror du 2016 blir? tror det blir bra, är jävla nervös inför det här året för jag har liksom tänkt att 2016 kommer bli det år jag flyttar hemifrån och börjar klara mig själv. Sånt är läskigt.

vad hoppas du inför nästa år? att jag håller modet uppe, att Aix är fint & bra, att jag är glad, att jag börjar springa och tycker det är kul och att jag kommer in i Uppsala till hösten.

 

(listan har jag snott från Hanna, så tack för det)

 

Nu är alla mina väskor packade, min kompletteringsuppgift för missat seminarie nästan klar, mitt mobilabonnemang pausat och mina föräldrar lagar mat i köket. Shit hur ska det gå?

 

/nora

KOMMENTARER
Postat av: Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack! :)
Nora

2016-01-08 @ 20:35:44
URL: http://emblasofia.blogg.se/
Postat av: Librarybeth

Det kommer gå så himla bra. För du är så Bäst.

Svar: PUSS mamma! Älskar dig <3
Nora

2016-01-08 @ 21:19:51
URL: http://librarybeth.blogspot.com
Postat av: Olivia

Åh känner verkligen detsamma, helt sjukt nu när jag tänker på det?? Sänder miljoner kramar och pussar! Obligatoriskt Skypehäng asap <3 Love u

Svar: <3<3<3 love u bby olive
Nora

2016-01-11 @ 14:08:00
Postat av: Evelina

Så fint inlägg!

Svar: Tack!
Nora

2016-01-12 @ 21:44:08
URL: http://evelinaapersson.devote.se
Postat av: emma

åh vad ska du söka till hösten i uppsala?

Svar: Tänkte söka lite kulturrelaterade grejer faktiskt! Lutar mest åt kulturvetare eller kulturentreprenör!
Nora

2016-01-23 @ 21:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0