london dag 3 och 4

Nytt år men jag är inte riktigt klar med 2015 än så här kommer sista London-delen.Jag och Tuva gick upp och halvstruntade i frukost, tog lite mackor och gjorde oss i ordning. Sedan åkte vi till Emys nya jobb och efter många om och men hittade vi rätt, lämnade nycklar och tog oss sedan till östra London och broadway market.
Tittade på julkvistar och granar.
Kikade in i denna fina blomsterbutik.
Efter ett tag kom vi fram till L’eau à La Bouche. Vi hade sån tur efter att ha bestämt oss för att inte följa kartan till punkt å pricka och kom ut på precis rätt gata, med kaféet rakt framför näsorna.
Knep en fönsterplats efter att ha beställt mat.
Asså??? Det var typ den godaste falafeln jag ätit i hela mitt liv! Till det deras egen hummus och en mycket fin spenat/tomat/pasta-blandning.
När den asasnygga londonbruden bredvid oss tagit sitt pick å pack vågade jag fota denna lilla vy.
Det var ett så himla mysigt ställe som jag verkligen kan rekommendera! Mycket god mat både till servering och hembruk, fin inredning med massor av växter och udda möbler och så sjukt vackert porslin. Tyvärr glömde jag bort att vända mig om och fota tak/osv för vi pratade om allt vi missat de senaste månaderna vi varit isär.
Satt och babblade medans vi åt och gud vad jag hade saknat henne och hennes eminenta sällskap och input!!!
Efter måltiden gav vi oss ut, kikade i en bokaffär och tog en sväng förbi kanalen.
Gullit och ruffigt. Efter att ha suttit på bussen alldeles för lång tid kom vi hem och la oss i sängen, väntade på Emy som kom hem efter jobbet, tittade på svt play och köpte pizza hut som vi åt invirade i täcken med datorn i mitten.
Dagen därpå, alltså min sista dag, gick vi upp alldeles försent och låg och tittade på paradise hotel i sängen. Hade tänkt att man skulle dra lite på något museum men hade ingen ork kvar. Istället åkte jag och Tuva till primark när förmiddag blev eftermiddag, jag köpte mjuka julklappar till mina systrar och sedan satte vi oss med varsin kaffe på st. christophers place.
Så jävla fin cappuccino<3
Pratade länge och avslutade/summerade. Sen följde hon mig till tunnelbanan och vi gick ned tillsammans, men jag skulle åka westbound och Tuva eastbound så där var vi tvungna att säga hej då. Så konstig känsla efter att ha hängt ihop så intensivt. Sen åkte jag till stansted, fick vänta länge i security checken, köpte sprit och nagellack i tax freen, chips & macka i nån tråkig affär och satte mig sedan för att konstant stirra på tidtabelltavlan tills de la upp info om min gate och jag åkte hem till Sverige på riktigt. Det var en fin resa! En sån man vill göra om, om & om igen.
 
Och ja juste, gott nytt hörrni. Jag kanske summerar 2015 nån dag framöver.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0