hej från aix!

För tolv timmar sedan låg jag och var rädd i min säng, i mitt rum, i mitt trygga lilla hem i Sverige. Nu sitter jag i en nästan dubbelt så stor säng i ett rätt okänt rum i södra Frankrike. Har gråtit rejält idag och antagligen inte för sista gången, men så får det vara. Det är ok om jag går omkring och är lite ledsen i några dagar eller veckor. Så är det bara och det finns liksom ingenting jag kan göra åt det. Det får ta den tid det behöver för mig att komma i balans med allt härnere, för jävlar vad mycket det finns att komma i balans med. Allt känns än så länge rätt annorlunda. Men det var ju det jag ville ha, en annan vardag ett annat slags liv, när man satt där i en tråkig lektionssal i mitten på januari under gymnasiet. 
 
Eftersom jag gick upp 03:30 och bytt flyg och hållt på är jag helt jävla slut, tänker därför sitta kvar här i sängen ett tag och vila mig. Sen måste jag handla så då är det bara att leta upp matbutiken.
 
Idag har jag fått höra att jag är bra på franska två gånger, av taxichauffören och min hyresvärdinna. Och det känns ju bra. Det här blir bra. Och blir det inte det kan jag stå ut ett tag till och sedan åka hem om det inte blir bättre. Tur att man lever 2016.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: Librarybeth

Respekt! Du har varit där ett par timmar och redan fått veta att du är bra på franska. Suveränt ju, nu kan du satsa på att bli precis asabra ju :D Allez allez !!!

2016-01-09 @ 21:34:06
URL: http://librarybeth.blogspot.com
Postat av: Elina

Hej igen! Härligt med Aix. Jag ska ju dit i höst som sagt. Kommenterade ett annat inlägg här för ett par månader sedan. Om du eller någon av dina kompisar vet någon som vill hyra ut en bostad eller ha en inneboende i Aix i höst så skulle jag vara jätteglad om du kunde föra vidare kontakten till mig. Hör gärna av dig till min mejl om du undrar något eller så. =)

Svar: Hej! ja det är fantastiskt här just nu! Ja men gud du kommer trivas så så bra! Vad jag vet så är det ingen som ska hänga kvar här i höst också, så tyvärr har jag ingen att före den vidare till... Men om det skulle dyka upp så hjälper jag självklart till! Annars kan man precis innan kursen börjar höra av sig till dem som ska gå kursen, de skickar ut ett massmejl där man kan hitta allas epost-adresser och efter lite facebook-stalking hittar man ju rätt personer och kan avgöra om det är nån man är extra tagg på! KRAM och lycka till!
Nora

2016-04-13 @ 20:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0