senaste tiden

Jag har fått turen att bli publicerad för andra gången och här kan ni läsa 6 stycken dikter jag har skrivit. Kul för er, nervöst för mig. Hoppas ni gillar dem.
På fettisdagen gjorde vi egna semlor hemma hos Sofia, drack bubbel och efter två glas billig skumpa (en flarra kostar två euro här, tack franska staten for supporting me) lånade jag och Matilda en kökssax och hon klippte håret på mig. Och ta't lugnt, det var inget infall utan vi har pratat om att hon eller Fanny ska göra det ett tag men nu hade vi tid.
Är väldigt nöjd med resultatet och igår köpte jag jasminschampoo från LUSH så nu luktar det så fruktansvärt gott också. Nu ska jag gå och lägga mig för vi var på tivoli idag och jag åkte den läskigaste karusellen i mitt liv. Hänge upp och ner alldeles för många gånger och mådde så illa under&efter. Och även nu när jag skriver detta. Är ju i och för sig snart 20 så kanske blivit för gammal för karuseller som heter G-power och i stort sett bara är en snurrande arm som slungar en helt sjukt högt upp i luften och sedan skjutsar en nedåt mot jorden samtidigt som man snurras hit&dit. Japp. Jag går och diskar nu, en mer värdig syssla. Imorgon börjar en till vecka i det förlovade landet.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: Saaannaaa

Jag blir helt tagen av dikterna. Grattis!!! Tänkte lite på Edith Södergran medan jag läste. Så vackra! Saknar dig Nora. <3 Vill komma och hälsa på men allt är ovisst så jag vet inte när...

Svar: PUSS älsklingssannis<33 Jag saknar dig också och jag förstår om du inte kan komma, det är lite synd men jag klandrar dig inte! Du är här med mig på något vis ändå!
Nora

2016-02-15 @ 00:35:08
Postat av: Lauritz

woow älskar dina texter! visste inte att du skrev dikter for real? så jävla snygga!

Svar: TACK lauritzen!! Ditt lilla gull alltså så himla fint av dig! Och njae "for real" vet jag inte, jag försöker hehe
Nora

2016-02-15 @ 21:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0