kvällspicknick

I onsdags hade vi kvällspicknick i Parc Jourdan, åt medhavd mat eller drack vin i vad som mer och mer börjar likna svensk sommarvärme.
Vanja var där!
Fanny och Jenny.
Jenkan asså, vilken dröm!
Michaela hade tagit med sig glas, smart.
Några åt pizza!
Gullisar! Och Kalle på hörnet som tyvärr inte kom med på bilden hehe, sry bby.
Snart anslöt sig fler, här syns Lotta och Linnéa!
Gulligt gäng alltså!
Moa giving me the cold shoulder... Eller sin snyggaste pose?
Hej Elin!
Plötsligt blev det mörkt och lite kallare, myggen blev fler och tröttheten slog till. Då tog jag och Fanny sällskap hem så långt det går och jag gick och la mig efter att ha struntat i att diska matlådan.
 
Helgen har varit lugn, efter en blöt fredagskväll har jag stannat hemma på grund av allergier och Downton Abbey. Nu är den serien slut och ja, vad ska man säga? Vill inte direkt byta ut mitt liv, men jävlar i havet vad mycket mer intressant deras verkar. Får la se om den om nått år eller så, nu måste jag smälta allt det här. It's been a wild ride, så mycket kan jag ju säga utan att spoila något för någon som är lika sen på bollen som jag.
 
Annars då? Längtar efter min familj som kommer hit snart och hälsar på. Och om fyra dagar åker jag till Barcelona med Matilda, Fanny och Emil! SHIT asså. Känns som nyss vi bokade den resan? Hur kan tiden gå så fort? Det känns som att det var igår jag stod och grät av ångest på nyårsnatten och därefter flygplatsen/flygplanet/i den nya sängen. Men jag saknar Sverige lite, det gör jag. Organiseringen, att folk har koll, män som inte stirrar bara för att man har shorts, spårvagnarna, valutan... OCH MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER. Hehe lovar.
 
Nu ska jag plugga lite och sen titta på... ja vadå? Pride and Prejudice som vanligt antar jag. Typisk grej jag aldrig lämnar.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0