en bra kväll

back row: elin, william, sally. front row: anna, sanna, jag.
Igår kväll efter jobb hängde jag med alla jag saknat hemma hos Elin, drack bortglömd julöl och pratade ikapp innan vi styrde stegen ner på stan och drack öl + shottade tequila innan vi drog till trappan. Hade en så megafin kväll och kan verkligen inte fatta att alla var på plats? Jag behöver dock inte vara ledsen över att gårdagskvällen är över och förbi för på torsdag åker jag och Sanna och hälsar på Anna och Olivia i Göteborg. Vi ska dricka billig öl, laga mat, dansa och gå på både second hand-rundor och bokmässan. Det blir fint!
 
Imorgon har jag litteraturseminarium och sen har jag en lös plan om att jag ska pierca ett till hål i örat. Wish me luck!
 
/nora
 
(vill förresten på något sätt säga sorry och fy fy till mig själv pga mycket inlägg där alkohol nämns, känns som att när jag väl hängt med folk på senaste tiden har det varit i sällskap med dessa drycker. men vill också pusha för att berätta om alla kvällar jag de senaste veckorna legat med datorn i knät och istället för t.ex. tequila+citron druckit citronte och ätit godis. bara en lång parentes bland all alkoholromantisering in this mad-mad world)

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0