23 oktober

Först av allt: jag vet inte om jag vill fortsätta blogga. Detta kanske inte kommer som en överraskning med tanke på hur jävla kass jag varit på det på sista tiden. Jag är fortfarande intresserad av att läsa om andras vardag, men är helt ointresserad av att skriva om min egen. Har varit dålig på att skriva dagbok på sista tiden också så jag kanske bara är inne i en svacka, men samtidigt: hur länge kan en sådan vara och har jag i så fall varit inne i en svacka senaste året typ? Jag tror att jag skulle sakna att ha en plats att publicera bilder på dock, men är inte alls pumped för en jävla tumblr eller flickr med 25 bilder smacked down från en resa... Dessa val och kval hörrni!
 
Jag tänkte att jag bara skulle skriva en liten lista här för att på i alla fall något sätt keep you updated om mitt superglammiga och spännande liv.
1. Idag fick jag lön och CSN och grät nästan för hade glömt hur mycket jag älskar ÄLSKAR pengar. 
2. Då köpte jag äntligen en menskopp som förhoppningsvis passar, hade sånna problem med min förra. Försökte om&om igen men kom ingen vart. Sen fick jag reda på att den tyyyp lowkey var gjord för folk som fött barn, ja bara JAHOPP och nu har den legat i min byrålåda sen dess (typ 1 år) och jag har inte gjort ett smack åt det. MEN nu så!
3. Jag pluggar eller sträckkollar serier i dubbelhake-vinkel i soffan. Är så tillfreds med detta att det nästan är löjligt, life of a 65 year old.
4. Har blivit så hooked på Brooklyn Nine-Nine tack vare William så nu är mitt liv förstört. Nä men den serien :') Skrattar genuint och högt till varje avsnitt och det känns bra & fint. 
5. På grund av punkt 3 och 4 har jag helt gått upp i karaktären Gina från Brooklyn Nine-Nine och vill vara henne. Tror på riktigt (100% sanning) att hon är min long lost alter ego. Inte twin, utan bara så som jag vill vara och är långt inom mig... Vackert va?
6. Håller på att låta min lugg växa ut och har därför bytt från mittbena till snedbena för att få slippa detta awkward stage som min lugg nu är i.
 
Ja, mer än så har jag inte för tillfället. Kan väl säga att jag åker buss hit och dit mellan Norrköping och Linköping för mina föreläsningar och seminarier, läser bok eller stirrar ut genom fönstret på detta oktoberlandskap. Som jag förresten älskar gränslöst! Vill slicka på dessa brandgula björkar och det djupgröna gräset, blir så lycklig ända in i själen av denna månad! Så synd att den är slut snart...
 
Och slut är även detta inlägg. Hej då vi hörs när vi hörs för jag är så done med att lova runt & hålla tunt.
 
/nora

RSS 2.0