sista från gbg

Var ju och besökte Anna och Olivia i Göteborg tillsammans med Sanna i september och kom på att jag inte publicerat alla bilder ännu.Dag 3 skulle vi i alla fall hit till konsthallen för efter att ha spenderat hela gårdagen i klädbutiker behövde vi väga upp detta lite.
Liten skulptur.
Fick rita på väggar.
Utställningen vi skulle se hette "A Story Within a Story", när man kom in fick man ta en hel tidning med massor av info om konstverken och konstnärerna.
Två som var redo.
Så jävla fin kolteckning som var såå stor av Kerry James Marshall.
Snygga museibesökare.
And me :-)
Den här blev nog min favorit! Så himla vacker grön färg, blir alldeles lugn av den. Av Lynette Yiadom-Boakye.
Sanna gillade den också!
Och Olivia langade samma pose som denna målning, även den av Yiadom-Boakye.
I ett rum spelades en film av konstnären Simon Starling där han jämfört och ställt foton från dansören/skådespelerskan Pilar Pellicers ungdom mot filmsekvenser idag där hon försöker imitera och göra om dessa rörelser. Gillade denna skarpt!
Posade framför den lite :-)
Efter museibesöket tog vi oss till Botaniska där vi köpte kaffe och satt och pratade i solen. Ibland blev det faktiskt riktigt varmt och man kunde sitta utan jacka, men bara i ett par minuter. Sen hade kroppen hunnit bli nedkyld igen.
När det blivit lite för kallt för att sitta stilla började vi traska omkring.
Liten gubbe :')
Efter några timmar var vi alldeles slut och kom fram till att den enda rätta vägen nu var hämtpizza. Det var en tyst och trött spårvagnsresa hemåt.
Efter några stop inne på Coop och en pizzeria gick vi hemåt.
Sanna hade köpt äpplen som hon åt på vägen hem. När vi klivit innanför dörren åt vi upp pizzorna i ett nafs och sedan kollade vi på film, åt chilinötter och somnade så småningom. Dagen därpå gick vi på bokmässan och köpte för mycket böcker för pengarna vi hade kvar, den dagen hade jag inte med kameran för jag orkade verkligen inte... Och dagen efter bokmässan låg den inlåst i ett skåp på stationen för vi skulle åka hem. Den dagen fyllde vi i alla fall med en sak: kaffe på ett fik tillsammans med Saga som fyllde år. Från den dagen har jag faktiskt lite mobilbilder så dem kan jag ju visa när vi ändå är igång.
<333
Och såhär såg det ut från Sagas håll!
Saknar faktiskt den här eftermiddagen så mycket, soligt och skönt och massor av kaffe :( Efter den stunden gick vi i alla fall till stationen och åkte hem. Slut på liten resa och slut på inlägg om gbg!
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0