dag 1 och 2 i sthlm

För ett tag sedan åkte vi ett gäng till Stockholm för att hälsa på Laura som jag inte sett sen alla skolor började i höstas!Jag och Victoria hade tagit tåget från Norrköping, och planen hade varit att möta upp Sanna på tåget men alla platser kring henne var upptagna så vi fick sitta utspridda. När vi klev av tåget mötte vi upp Laura och Saga och tog oss snabbt hem till Lauritz lägenhet.
Efter att vi druckit kaffe hemma hos Laura, åkte hon till skolan för att förebereda sig för en konsert och vi fyra tjejer, Sanna, Vickan, Saga och jag drog till Gamla stan och satte i oss pizzor och rödvin.
Efter att ha varit på Lauras skolkonsert på kmh åkte vi hem, gjorde oss extra snygga, posade och drog ut.
GÄNGET<3
DAGEN EFTER och jag hade sovit helt fruktansvärt dåligt på grund av en snarkande Sanna som låg lite för långt borta för att kunna knuffas på och bara den vanliga "1:a natten någon annanstans". Drog i mig massor av vatten, duschade och var redo för frukost.
Victoria bby<3
Livsnödvändigheter!
Ett liv för lite gånger två. Min kopia och Lauras kopia! Och vad kan jag säga kort om denna då? Jo den är bra, riktigt bra. I början hade jag lite svårt för den eftersom Ahlströms språk är väldigt speciellt och målande, och jag behövde liksom vänja mig vid det sättet att skriva på/beskriva. Men nu! WOW. Lite blown away är jag faktiskt. Kanske borde skriva mer om den sen när den är slut.
Lauras små smycken.
Och sen började jag koka gröt åt mig och Victoria, vi skar grönsaker och bröd och kokade kaffe.
Efter denna fantastiska frulle drog vi ut på stan och shoppade och jag gjorde av med sjuka mängder pengar på världens vackraste kappa! När vi shoppat klart stannade vi och åt på Max och Victoria var tvungen att rusa till sitt tåg och Laura åkte och träffade sin pojkvän Nils. På eftermiddagen drog vi runt lite planlöst och fikade sedan länge, länge. När det blivit kväll handlade vi mat allesammans och åkte hem till Nils och lagade mat och tittade på Harry Potter. Så jävla mysigt avslut att sitta och titta på något man kan utan&innan och har så fina minnen till!
 
Och dag 3 tar vi en annan dag tänkte jag. Annars då? Sitter just nu och har fått, vad jag tror är, en allergisk reaktion efter att ha ätit lingonglass. :-) Kul avslut på en söndag faktiskt. Men jaja, imorgon börjar min sista delkurs och jag ska börja läsa Candide. Hare fint, vi ses!
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0