two pairs

Hej jag har två par nya skor och eftersom det typ aldrig händer mig eftersom jag är sjukt picky, så visar jag båda på samma gång.
1. Sommarsandaler i mocka från Vagabond, dem ska jag ha imorgon. Till vad är dock den stora frågan, har total blackout gällande bra midsommarkläder? Nåväl, har alltid så himla himla svårt att hitta sommarskor för vill ha det enklaste av enkla men alla bara envisas med att spejsa till alla skor? Paljetter, småsmå stenar och spännen överallt och nä, det är verkligen inte min grej. Dessa är perfekta på alla sätt och vis och jag vill tacka "tag 2 betala för 1"-erbjudandet och min vän Amanda som erbjöd sig att take the fall och välja ett par skor åt sig själv<3 So brave.
2. Brogues från Dr. Martens! Hade ett par mycket lika från Scorett men efter att innersulan släppt (lol på att det första paret av den skons yttersula lossnade från fästet och flaxade fritt så var tvungen att byta) och skurit in i mina stackars fötter som ett annat lite casual spjut så var jag tvungen att uppgradera. Och skatteåterbäringen kom som ett helgon och ba "it's ok go ahead". Så ja, då gjorde jag det.
 
Imorgon tar jag nog med kameran till midsommarfirandet, nu ska jag säkerthetskopiera sådant jag vill spara och uppgradera denna lilla maskin och efter det impregnera sandalerna. I övrigt är alltalltallt bra. Kanske skriver något om det nån dag, jag vet inte hur mycket jag vill sägagöraskriva än så vi får helt enkelt se.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: Oslofru

Jättefina par :)

2015-06-18 @ 20:39:09
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0