Studentdygnet

I fredags kl 14.00 stod jag i min gamla skolas aula och hade cirka en miljon små fladdrande fjärilar i magen. Om en halvtimme skulle vi nämligen springa ut som femte klass och då skulle gymnasiet vara över.
Och sedan, ungefär 40 minuter senare hade jag gjort det. Då var det över.
Jag var glad och gråtig i en enda röra och det var en så himla överväldigande grej att göra eftersom man hela tiden haft det som mål. Men det var ett mål som legat så himla, himla långt fram. Det var något man pratade om titt som tätt men aldrig riktigt trodde skulle hända. Och så plötsligt gjorde det det.
Efter ytterligare en stund hoppade vi upp på vårt flak och det var så himla roligt.
Skrek mig hes och drack ur andras pyttesmå champagneflaskor. Och vi hade sån JÄDRA tur med vädret för solen sken så, så mycket och det var så himla varmt och skönt.
När pappa sedan hämtade mig hade jag problem med att prata, drack en hel flaska vatten i bilen och var snart hemma på min mottagning.
Släkt och vänner i trädgården!
Asså kolla min skylt :') Så himla fin!
Lillkusinen Elvira och min lillasyster Elsa dansade i trädgården.
Snart var det dags att skåla i skumpa och fina glas.
Glad!!! Lycklig!!! Student!!!
Bye bye gymnasiet.
Nästa grej var maten och den enorma buffé som mormor och mamma fixat ihop och tiden fram tills dess spenderade jag både ute och inne och pratade med alla som kommit dit.
Edvin plockade bland annat blommor som jag fick <3
Pappa och morfar till bords.
Maten var fantastisk och jag åt så mycket att jag trodde jag skulle gå sönder. Här ovan syns minsta kusinen Siri i knät på mormor.
Vackra kloka systrar.
Mamma hade gjort det så fantastiskt fint i trädgården, hängt upp vimplar och lagt på dukar och överallt stod syrener och björkris.
Saga och Elvira var fruktansvärt lika när det skulle öppnas paket. Alltså verkligen SÅ lika?!
Fick så mycket fint!!! Bland annat necessären ovan från Svenskt Tenn med världens finaste mönster, en stor väska i samma mönster fast svart som jag kanske visar någon dag, porslin i stilen Swedish Grace, kaffepress, presentkort, smycke från Thomas Sabo, en stooor bricka från Svenskt Tenn (hehe älskar verkligen allt de gör<3) och en skattjakt av min syster Elsa där målet var två paket med två set lakan. <3
Och denna lilla björn från mina arbetskamrater :') Var så glad och tacksam för allt, och det är jag fortfarande.
Efter några timmar kom mina kompisar och mamma smygfotade denna väldigt mörka bild pga fel inställningar. Nåväl, gillar den i alla fall! Efter lite häng hemma hos mig gick vi till William och snodde öl och tårta, satt ute och inne och pratade i flera timmar med alla andra studenter som var på plats. Framemot ett var vi ett gäng som gick hem till mig igen för att dansa.
Det hade redan börjat ljusna på den här bilden och det var så himla fint att få ha så många man tycker om under samma tak/himmel (pga utomhushäng).
Älskade Victoria som ska dra till Skåne och musiklinjen på Fridhem och jag kommer sakna ihjäl mig efter henne.
Och Anna i förgrunden ska till Domen i Göteborg så det känns ju bra att ha henne där:)))
Louise!!!
Olivia bby som ba är fierce!
Sally som precis ramlat ihop efter att ha stått i brygga. När de sista gick vid halv fem var det helt ljust ute och jag hade tappat rösten. Jag somnade vid 5 och var så himla, himla glad för det här var det finaste dygnet på riktigt länge. <3 TACK ALLA NI!
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: Beatrice Jakobsson - Fotografi

Lät om en sjukt bra dag!!

Svar: Det var det verkligen!!!
Nora

2015-06-15 @ 17:18:33
URL: http://beattriicee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0