stockholmsmåndag

För två veckor sedan bestämde jag, Anna, William, Elin och Victoria att vi skulle besöka Stockholm över en dag. Sedan öppnade vi chattgruppen "Stockholmsmåndag!" och beställde bussbiljetter dagarna därpå. Sen åkte vi dit.När vi kommit fram började vi med en fika/matintag på espresso house. Planerade lite smått vad vi skulle göra, alltså vilka butiker vi skulle gå till och hur vi skulle lägga upp dagen när det gällde stadsdelar. Här ovan syns Anna.
Vi gick i de vanligaste butikerna, jag köpte en kappa som jag nu har lämnat tillbaka till förmån för en annan från en annan butik (hehe) och på väg ner mot biblioteksgatan stannade vi inne på Granit för att sukta över alla snygga förvaringsmöjligheter. Och små, små glasburkar. Vad man nu ska ha dem till förutom att bara titta på.
Efter långa turer inne på både & Other Stories och COS (jag och Victoria blev under en lång stund lämnade själva inne på COS för Anna&Wille kroknande och som den ängel Elin är, tog hon dem i handen för en liten luftpaus och skoshopping istället. Thnx<3) där vi handlade på reor och icke-reor var vi hungriga igen. Efter lite om och men traskade vi upp till K25. JagAnnaWille tog varsin burgare från Vigårda blev tillhörande pommes.
Fint därinne! Gillar detta ställe!
Efter en stund hade även Elin&Victoria fått sin mat, sushi, och kom och slog sig ner hos oss.
Victoria! Som vi ska övertala till att klippa pixie, hon skulle vara så fasligt vacker i det!!! Hon är vacker som en dag nu med, men förändring=kul och hon velar så dant så det är lika bra att uppmuntra till det.
William! Världens bästa knäppaste roligaste snällaste människa som alltid har rätt typ?! Blir galen på det, men också skönt att ha någon i sin närhet som kan ge en tough love och slänga de rätta svaren i ens ansikte när man velar alldeles för mycket. Thnx 4 pushing me over the edge otaliga gånger.
Snart var all mat uppäten och vi tog oss därifrån för lite mer gång ute i det fina vädret.
Vi skulle upp till söder och tog på grund av mig en superonödig omväg, sry :(
Men vi såg mycket fint på vägen så det var nog inte helt i onödan i alla fall.
Ett fint gäng som gick lite långsammare än mig och Anna.
Stockholm ändå! Så fin.
Älskar denna trappa på bild, dock halvkul att gå i pga jobbigt och svettigt. Speciellt den dagen då åskmolnen hängde lågt och gjorde staden varm och kvalmig.
Väl på söder tog vi en sväng inne på Emmaus och som tidigare på dagen tog Elin de två gnällspikarna i varsin hand och traskade iväg en bit bort för Anna skulle köpa dyrdyrdyr regnrock (från Stutterheim och går numera under namnet Stuttan, don't u just love it?!) och William var bara allmänt trött, så ja, jag och Vickan kunde gå loss där inne och prova hur mycket kläder vi ville. För det fanns ingen som klagade på oss där inte!
Efter lite byxköp&shortsköp tog vi de få stegen mot pressbyrån och köpte glass och mötte snart upp de andra som också dem köpt glass. Det var ju varmt (dock inte lika varmt som just nu, nu smälter man ju bokstavligt talat ihop till en svettfläck) och glassen var sååå god och kom i helt rätt tid. Anna var snygg i nya glajjor och över axeln hängde Stuttan, dock inte ännu namngiven.
Elin var FAB personifierat i sina nya skor som hon köpt tidigare på dagen.
Sen tog vi även en sväng inne på judits, Anna laddade sin telefon i ett hörn, Victoria köpte en kjol och jag köpte en Palmgrensväska till min mor.
Elin var glad och fin som vanligt! Hon hamnar definitivt på min topplista över gulligaste människorna i världen, så fruktansvärt genomfin person som har nära till skratt och leenden och fina ord<3
Bara en av de personer man önskat att man lärt känna lite tidigare och som man tyvärr inte hittade fram till förrän i trean. Tur då att man kan göra sånthär tillsammans!
Ja och sedan var det hög tid för oss att traska tillbaka till centralen så då gjorde vi det. Köpte 9 chicken nuggets för 15kronor på burger king och sprang på ett sista toabesök innan vi klev på bussen hem.
Sedan gick jag hem från stationen med dessa två, stannade vid ett kafé vi inte sett förut och kikade in och snart var jag hemma och så var måndagen i Stockholm slut! TACK FÖR EN MEGAFIN DAG HÖRRNI
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0