badutflykt

Vi fortsätter på temat "gamla händelser" och här kommer en liten redogörelse för en badutflykt den 28 juni.Jag cyklade hem till Anna, hoppade in i hennes föräldrars bil tillsammans med Olivia och sedan åkte vi mot Åby.
Två jävla donnor!
Vi gick genom skogen en bit för att komma fram till sjön och den var sådär smaragdgrön som bara en sommarskog kan vara.
Doppade oss och låg i rätt länge för visst älskar man att bada trots att Skiren är precis iskall.
När vi torkat oss lite drack vi kaffe och åt bullar.
Pratade bland annat om fetischer eftersom Anna har blivit expert på detta ämne och gärna vill upplysa om alla sjuka grejer som vi människor hittar på.
*carpar*
Jag har velat ha ett svart bikiniset med högmidjade trosor sedan förra sommaren ungefär, och har letat som en tok sedan dess. Dessvärre verkar ingen ha fattat storheten i det? Allt mitt sökande har varit fruitless, tills för bara nån vecka innan dessa bilder togs! Så nu har jag äntligen ett sådant set, dock köpt på olika ställen för som sagt: ingen verkar ha fattat grejen. Överdelen är från stadium och trosorna från asos.
Det är så himla fint där! Tråkigt nog kom vi nog fram lite väl sent för solen började försvinna nedåt och då blev det skugga där vi låg.Men det gjorde inget för det var fortfarande varmt och mitt sällskap var det bästa man kan önska sig!
Efter ytterligare några dopp och simturer packade vi ihop och gick därifrån för att åka mot stan.
På vägen mot bilen passerade vi detta fina! Förknippar det så mycket med sommardagar hemma hos mormor och morfar på landet.
Olivia var en true beauty som jag var tvungen att smygfota i bilen påväg hem. Vi lyssnade på sommarplågan nr. 1, Lean On och sommarvinden utanför de nervevade fönstren var så varm. Var verkligen genuint lycklig just då? Känns så jädra bra att kunna säga det efter en helt förjävlig vår full av ångest och skit.
Väl inne i stan lämnade jag kamera+mobil hemma hos Anna så har tyvärr inga bilder att visa, men vi slöt upp med Sanna, åt pizza i kärleksparken och avslutade med öl på brooklyn bar innan jag och Sanna traskade hem till mig och somnade, hon på madrass och jag i min säng. Världens finaste sommardag och sommarnatt.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0