16 juli

Jag är i Danmark men åker hem imorgon. Har bränt mig på låren men annars klarat mig bra då detta inte är en speciellt solig resa. Jag har heller inte badat en enda sekund, men istället gått cyklat åkt bil över Mön. Jag har hunnit läsa ut Lolita (äntligen och ja vi kan ta en utläggning om den senare. Kanske.), skrivit en massa, lyssnat på sommarprat och vilat. Tittat ut över sädesfält, havet, kulisser av mjuka kullar och strandremsor av både sand och sten. 
 
Imorgon åker vi som sagt hem, hem från det slottshotell vi bott i och från de småsmå byarna vi susar igenom. På vägen hem stannar vi på konstmuséet Louisiana och jag leker med tanken att endast bära svart. Kanske att jag kan sträcka mig till att bära min mörkblå kappa till, med Place de l'Étoile nerstucken i högra fickan. Typ så.
 
Snart visar jag er bilder från resan. Och kanske även sådant jag skriver, för ärligt, inget finns och inget kan heller betraktas som skrivet om ingen någonsin får se det (mer än jag visserligen, men kan det då verkligen bedömas på riktigt? Det kommer i så fall inte bedömas särskilt rättvist eftersom jag som författare antingen ser lite extra kritiskt eller lite extra kärleksfullt på mina ord. Trasslar in mig i dessa parenteser nu så stopp på parentes). ← punkt som med mening placerats utanför parentes
 
Innan vi for till dansken huserade jag ett slag ute i skärgården i Olivias familjs sommarhus, havsutsikt även där, mer badande, grillning, vin och världens bästa sällskap i tre dagar innan vi åkte därifrån. Det var fintkulbra. Jag har även jobbat och kommit in på universitetet, precis nyss läste jag antagningsmailet och tittade på schemat. Litteraturvetenskap 1 kommer bli en bra sysselsättnings i höst. Snart laddar min dator ur så jag sätter en punkt här och så hörs vi om ett tag istället.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0