September-December

September innebar skola, det var mycket att göra men det botades med antikvariat, vardagsfikor, pastahäng i Annas lägenhet och långa omvägar i solskenet längs med strömmen. På cykeln så klart! I slutet av månaden ägde kulturnatten rum, vi flängde mellan spelningar, muséer och olika uppvisningar. Ett tag stannade vi upp, satte oss i biostolar och såg svartvit stumfilm ackompanjerat av pianomusik. Mitt i natten samlades vi igen hemma hos Anna, tog bort smink och bytte om till myskläder och sedan satte vi oss på bussen till Göteborg. För vi skulle till bokmässan! Klockan 7 på morgonen var vi äntligen framme i lägenheten, sov en 1,5 h, gick upp igen, åt frukost och resten av dagen var fylld av böcker. På kvällen låg vi utslagna i sofforna, räknade våra inköp och åt falafelltacos. Dagen därpå hade vi tagit ledigt från skolan, sov ut och åt pasta pesto innan vi gick på stan, fikade på konditori och åkte hem igen. Så underbar månad med mina bästa!
Oktober och jag hade fest hela natten hemma hos mig, dagen därpå åt vi frukost i mitt kök och efter att jag hade dammsugit och diskat klart, satte jag mig på bussen och åkte ut till landet till mormor och morfar. Där befann sig redan mina systrar och efter en lugn kväll gick vi upp och tog en skogspromenad. Hittade sjuka mängder kantareller och klappade på får. Den här månaden var det även höstlov och jag åkte till Warszawa med familjen, gick omkring i basker och på muséer och kaféer. Så fin resa. Väl hemma igen gick vi på vernissage och dansade hemma hos Laura. På bilden syns jag och Sanna, oklart varför vi ligger på golvet men vi hade säkert någon anledning till det då! 
November och jag drömde mig tillbaka till sommaren, visade bortglömda bilder på mina fina föräldrar och gick på 18-årsfest hemma hos Laura igen. Fantastiska fyran, dvs William, Victoria, Sanna och Laura, fyllde år och ställde till med megafest. Människor från allas klasser var där och det var så otroligt kul. Spenderade tiden med att dansa i vardagsrummet tills jag dröp av svett och ligga på köksgolvet i en hög av skratt och flams.
December och jag följde så klart julkalendern från första avsnittet till det sista. Andra advent spenderades på Löfstad slotts julmarknad med familjen och skolan var fruktansvärd mest hela tiden. På Lucia tog jag dock en paus från pluggandet och firade Sanna som fyllde 18 med drinkar på Världens. Julafton var supermysig, fylld med familjemys och god mat. Den 25:e delade jag och Sanna på en ölkanna på brooklyn bar innan vi shottade, posade på toaletten och dansade till sena natten på karateklubben, men ja, det vet ni ju redan.
 
All in all, var 2014 ett väldigt väldigt roligt år. Tycker att jag växt så mycket som person, har blivit mycket mer bekväm i vem jag är och vet ungefär vad jag vill göra. Har mina fantastiska vänner att tacka för att året blev så bra, utan dem vet jag inte vad jag hade tagit mig till. 
 
Imorgon börjar jag snart sista terminen i trean och jag är så himla taggad på att avsluta gymnasie-kapitlet. Det bör nämnas att jag kommer sakna det enormt, alla mina fina vänner som säkert kommer spridas för vinden och som jag inte kommer träffa varenda dag längre. Men, jag vill fortsätta och göra något annat nu. 2015 kommer onekligen bli ett väldigt läskigt år, för ärligt talat, när jag i juni kommer vinka hejdå till gymnasiet vet jag ju faktiskt inte 100% vad som kommer hända. Men jag längtar också dit, för det är först då jag själv kan bestämma. Så hejdå 2014, och hej 2015. Dig gillar jag redan.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: the sannah

PEPPIGT!!!!! det har varit ett satans tjusigt och mindre tjusigt år och bättre kommer det bara bli, precis som du säger! vi ska ha fler dansfester, nattbad, öldrickande och allt det där som en njuter av. Gillar också 2015 redan

Svar: JA nu går det uppåt! Hoppas jag... hehe. Jaa mycket mer sånt! Puss bästa <3
Nora

2015-01-08 @ 01:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0