Maj-Augusti

Maj och jag kollade på Mad Men i sängen, i soffan och i köket, blev kär i Betty Draper och hatade Don. Ritade mycket och gick på talangfulla bildkompisars vårvernissage (tre mycket långa ord). Hängde även på klippor under mörka moln, badade inte men åt pizza som vi efter många om och men (vi kunde inte adressen till de närmsta husen någon kilometer bort) fick utkörda till oss! 
Juni och sommarlov! Jag sommarjobbade på ICA, blåste såpbubblor i trädgården och åkte till Stockholm över dagen med mamma. Sedan gick jag även på Bråvallafestivalen och såg mina kärlekar The Kooks och Mando Diao live (!!!), firade bästa midsommaren med fyra fina (Jonna syns tyvärr inte på den bilden :( hon satt dåligt till bredvid mig<3). I början av juni (innan sommarlovet börjat) tog jag och Vickan oss till Fiskmagasinet och lyxade med blåmusslor och cider innan vi gick på ännu en föreställning av treornas musikal. Och sedan tog ju också Jonna älskling studenten! Så vacker jag avlider <3
Juli var rekordbra och fylld med sommarmat (som är den bästa), bilresa med familjen till Wien och Kroatien. Väl hemma i Sverige igen fylldes dagarna med klipphäng och bad i solen. En kväll var det fest hos Sanna och nattbad i varm sommarsjö, vi var lyriska, glada, rusiga och (varning för klyscha x1000) världen var vår. Och självklart massor av fika och spex på Gubbens trädgård! 
Augusti var fylld med kval inför att sommarlovet snart var slut, men jag lyckades fylla den med massor annat kul också. Bland annat spontanbokade jag och Vickan två dagar i Stockholm, vi shoppade för tusenlappar och åt musslor (vår grej tydligen) på den Gamle och havet. Andra dagen i Stockholm mötte vi upp Sanna och Anna som var nyss hemkomna från Berlin, vi åt frukost tillsammans alla fyra och gick på moderna för att kolla på utställningen med Nils Dardel. Hemma i Norrköping fikade jag med Sanna, åt glass och päron vid strömmen, skrev och läste mycket och köpte mina älskade skor från Scorett. Sedan åkte jag till Stockholm igen! Ett jädra rännande i den stan det här året faktiskt... Bra grej. Den här gången åkte jag dit med mamma och systrarna och kollade på Nils Dardel utställningen för andra gången och köpte en plansch av Den döende dandyn. Som fortfarande inte fått någon ram, skandal! Det får bli nyårslöftet år 2015. Och ja, sen drog skolan igång igen och jag började trean.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0