Januari-April

Nu tänkte jag sätta igång med att sammanfatta år 2014, det har varit ett himla fint år men ska sanningen fram så är jag glad att det är över. För jag vill ju vidare, har så mycket planer tillsammans med Sanna och vill bara att tiden ska spolas fram tills dess att de kan förverkligas! Så ja, här kommer del 1 av 3, av 2014.
Januari började på bästa sätt med nyårsfirande med Sanna, Anna och Brinde. På jullovet hälsade jag och Amanda på hos Molly i Småland, vi brände pizzor och gick och la oss alldeles för sent. När skolan dragit igång igen gick vi på musiktreornas SON-projekt och i slutet av månaden vankades det tjugoårsfest, vi drack bål och dansade halva natten. Och posade tydligen tillsammans med en... brödrost. Jahapp. Riktigt bra kväll!
Februari kom med fikor tillsammans med Sanna, shopping på myrorna och smörgåstårta när mamma fyllde år. Jag var sjuk och hade glasögon istället för linser, gick runt i polo och ville ha vår mer än allt.
Mars började bra med Kvinnodagsfirande tillsammans med världens BÄSTA tjejgäng. <3 Vi gick runt på stan, hängde på muséer och lagade pasta pesto till kvällsmat. Mars är dessutom bra för att jag fyller år, den 20 hade jag studiedag, vaknade sent till dekorationer i köket och lunchade med mamma. Dagen efter, alltså den 21:e var vi fortfarande lediga så jag och mina bästa drog till Stockholm. Gick i butiker och jag handlade kjolar, åt hamburgare på K25 och besökta moderna. Underbar månad, faktiskt.
April och påskfirande hos mormor och morfar på landet, jag köpte en efterlängtad trenchcoat som jag använde hela tiden tills det blev för kallt i höstas, hjälpte Anna med ett konstprojekt och åkte till Berlin med familjen under lovet. Fin månad men var lite deppig hela tiden, utan större anledningar. Det är väl bara så ibland.
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0