london dag 2

Vaknade skapligt tidigt på söndagen, gick upp efter ett tag och efter dusch blev det dags för frukost. Kokade gröt och bredde mackor med ost & tomat.
Till det drack vi te och satt och pratade.
Efter att ha sminkat och klätt på oss gick vi ut och styrde stegen bort mot hyde park och kensington gardens.
Passerade ett fint fruktstånd.
Tittade in på en fin bakgata/gård eller vad man nu ska kalla detta.
Detta helt sjukt snygga funktionalism/art deco-hus gick vi förbi nästan varje dag. Så helsikkes snyggt!
Kom in i parken och gick och pratade om ditt&datt.
Fick sällskap.
Drickpaus :')
Dramatiska fåglar. Tja.
Hamnade vid kensington palace, spanade in den stora granen och gick en sväng i deras museishop mest för att titta in. Jag hade även sett filmen "The Young Victoria" 3 ggr på kanske två dygn (blir ofta så med kostymfilmer jag gillar, måste se om dem till förbannelse. Blir även väldigt lätt hooked på romantiska dramer för är i hemlighet en hopplös romantiker, det går i familjen.) så var ju tvungen att titta närmare på det plejs där det förmodligen spelats in/menas ha ägt rum.
Palats alltså... *drömmer mig lååååångt bort*
När vi tittat klart inne i parken tog vi bussen till Harrods där vi svor åt alla dyra dyra dyra butiker (fast man egentligen vill kunna handla där? Men är vänster? Varför är man så lättlurad?) och pratade om klasskillnader och hur äckligt det är. Efter att ha stångat oss igenom Versace, Gucci och Chanel hamnade vi i matdelen, handlade julklappar och tittade på Christmas-marknaden där inne. En liten kula kostade typ 40 pund så vi tröttnade ganska fort även där.
Gick och fikade/åt mat istället, drack kaffe och satt kvar länge innan vi började röra oss hemåt.
Husspanade som vanligt.
Planen var att handla mat och se på film men mitt i bussturen hem fick Emy ett sms från deras promoter (människa som jobbar med att dra folk till olika klubbar/events med fördelar såsom gratis inträde (ibland) och (nästan alltid) gratis drinkar där inne) om att Justin Biebers officiella dj skulle spela på klubben Libertine. Det gick även rykten om att Jebban själv skulle närvara eftersom han var i London och den chansen missar man ju bara inte! Går det rykten om att JB ska till en klubb, då åker man dit själv också! Eftersom det var klädkod (heels for ladies, extra snyggt, kanske kostym för gents) och jag inte hade rätt grejer med mig i mitt handbagage hoppade vi av bussen och gick till New Look och Topshop. Köpte ASSNYGGA kängor och klänning, åkte hem, köpte Corona och åt pizza på Pizza Hut.
Sen gjorde vi oss snygga, drack öl :-) och tog bussen till west end.
Glada och snälla.
Två glada&snälla, en trumpen pga kallt och lång väntan. Sen kom vi i alla fall in, slapp betala inträde, fick drinkar, dansade, blev ledda igenom Vip-området till ett annat hemligt vip-rum (dog nånstans där tror jag, fick liksom leva ut alla kändisdrömmar en har så nu är jag helt clean) men såg aldrig Jebban :( Oh well, vi hade ju faktiskt kul i alla fall!
När vi blev tröttiga och sliriga tog vi bussen hem, slut på en lång fin dag!
 
Nu måste jag hetsa i mig lite lunch innan jag drar iväg på ett seminarie om Ekelöf, Eliot och Boyes dikter. Ha det fint!
 
/nora

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0