london dag 1

Har ju onekligen hunnit landa och ta igen mig efter Londonresan så nu kör vi igång med en rad dag-för-dag inlägg. Jag hade stigit upp helt sjukt tidigt, skjutsats till Skavsta och tagit flyg till Stansted, väntat på Stansted express och ätit äcklig yoghurt där müslin lagts direkt i den lilla burken bäryoghurt. Alltså inte som vanligt folk gör det: lägger müslin i ett litet lock på sidan? :((( Allt var helt kläggigt och slimey. OH WELL! Jag mötte upp Tuva på liverpool station och sen åkte vi hem till henne i Notting Hill, lämnade bagage och tog med oss hennes rumskompis Emy ut. Gick förbi detta fina! Vad är det med blommor egentligen?!
Vi skulle gå och besöka Tuvas jobb för lite frukost/lunch/mat i största allmänhet. Och KAFFE, hade inte druckit det på över 24 timmar och var i en serious personal crisis. Försökte gena genom hyde park men njae, det gick inte riktigt så promenaden blev kanske lite längre men vad gör det.
London???
Älskar hur man i efterhand verkligen kan pussla ihop hela kvarter tack vare ens fotande på alla snygga hus som går i ett.
Blev så kär i den här fasaden, ville skrota Aix-planen och dra hit istället.
Så jävla fint var det i alla fall. Vi recappade och pratade om deras liv här.
Den mycket obligatoriska taxibilden. Har man verkligen besökt London om man inte tagit en sån här bild?
Asså allt tegel ger mig hjärtklappning.
Så jävla fint bara.
Emy och Tuva! Himla bra sällskap alltså, så roliga, smarta och fina! :')
Emy gick foto&film på samma skola som jag under gymnasiet så vi pratade om hur man ofta low key riskerar sitt liv för en snygg gatubild och ställer sig i mitten liksom. När jag sedan ropade till och stannade för att ta denna sa hon att hon också hade gjort exakt samma och tagit samma bild. Såhär i efterhand hamnar jag typ i nån filosofibana av det, alltså: hur många olika bilder/foton finns det egentligen av samma motiv? Och motiv som man tror är den enda som ser och tar foto av, hur många andra människor finns det inte som också klappat sig på axeln för att de var unika/kreativa? Okej sorry, men ändå coolt att tänka på?!
Vi hängde i alla fall inne på Crush ett braaa tag, åt gratis för Tuvas kollegor viftade bort hennes kort, pratade viktigheter såsom syskonrelationer, framtiden och gymnasietiden. Avslutade med att gå på en helt sjukt kall toalett för fönstret var lite öppet och det blåste ute, men den hade bra utsikt så kunde i alla fall instagramma. ↓
Pastellhus på en rad liksom??? Hur kan man inte gramma detta?
Efter en sista husfasad tog vi bussen hem.
När vi kommit hem till Notting Hill handlade vi och gick hem och gjorde hamburgare, drack vin och piffade oss. 
Vi drog till en mycket fin och varm pub i Brixton där vi köpte öl&drinkar direkt. Efter en stund fick vi äntligen ett bord att sitta vid och jag tog med mig den heliumballong vi hittat vid baren och knutit fast i mitt hår. Oförskämt nöjd med min situation på den bilden!!! Fick frågan om det var min födelsedag men sa nej och ångrar mig djupt såhär i efterhand. Som min vän Elin sa i lördags när jag berättade om det: man ska alltid ljuga om att man fyller år när man är på restaurang. So wise, so very very wise...
 
Nåväl. Idag ska jag iväg till universitetet, men inte än på ett par timmar. Hinner duscha, lägga ansiktsmask, dricka upp min kopp kaffe och plugga. Tack för att ni orkade med ännu ett långt inlägg där jag bara fyller ut med massa dravel mellan bilderna. När jag flyttat till Aix kanske jag kan bli bättre på vardagsbloggning, känns som att det kommer bli viktigare även för mig själv att dokumentera tiden där. Önska går ju.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: whiskeysour.blogg.se

åh va roligt att se och läsa! :) London är så fint

Svar: Tack! Och jaa, visst är det!
Nora

2015-12-14 @ 09:44:41
URL: http://whiskeysour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0