om den 17 aug

Igår hade jag upprop på universitetet, litteraturvetenskap 1 ska jag läsa fram till januari och jag är så himla taggad. Men nervös också, förstås. Idag cyklade jag efter frukost ned till campus biblioteket här i Norrköping och lånade en av kursböckerna för första delkursen och sedan beställde jag den andra online. Det här är på riktigt men det känns som en dröm. Sommaren är över. Min sista jobbdag kom och gick, och nu ska jag registrera mig som LiU-student, skaffa ID kort och börja plugga igen. Datumet för min första tenta har jag redan fått och redan hunnit bli nervös inför. Jag längtar tills jag kommit in i dessa nya rutiner, allt jag önskar nu är att studierna kommer gå bra och att jag snabbt vänjer mig vid campus Valla och känner att jag visst hör hemma där. Att vara nervös är ok och naturligt osv osv, men det tar sååå mycket energi och jag vill använda den energin till att hitta rätt salar istället.
 
Efter uppropet igår mötte jag upp Sanna, vi handlade krossade tomater och zucchini som vi åt tillsammans med äggnudlar i brist på pasta på golvet i hennes studentrum i den studentkorridor hon flyttat in i. Där kommer jag nog hänga ofta. Sedan tog jag buss+pendel hem, fick faktiskt (och detta är helt sjukt overkligt så håll i er nu) en teckning med ett nummer på baksidan av en kille på pendeln och dog väl till cirka 100% för det var det finaste everz. När jag kom hem log jag fortfarande av smicker och åt en skål yoghurt innan jag somnade utmattad av all nervössvettning och nervösskakning jag gått igenom under dagens lopp.
 
Snart ska jag på en begäran lägga upp ett inlägg med klädtips inför hösten, med stor sannolikhet kommer jag smugit in kappor med precis rätt mått på fickorna för pocketböcker och kanske en och annan ryggsäck utformade efter A4-block med extra pennutrymmen. (Om detta blir för töntigt och nördigt pls shout it out, men kom också ihåg att jag då kommer slå dövörat till because I simply do not care at all.)
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: elin

hej! bor du i norrköping och studerar i linköping eller läser jag fel där? hur som helst, lycka till! vad har du tänkt läsa sen? vad vill du 'bli'? ;) ;)

Svar: Hej! Ja det stämmer och tack! Gud jag vet inte, velar dagligen mellan språkstudier o lingvistik och olika kulturvetarlinjer av olika slag, typ kulturentreprenör och sånt mysigt. Vill bli något inom kultursektorn, redaktör, museiintendent, utställningsanordnare eller typ kulturanalytiker!
Nora

2015-08-20 @ 14:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0