kappor

WEEKDAY 1, 2, 3, 4.
MONKI 1, 2, 3, 4.
COS 1, 2, 3.
& OTHER STORIES 1, 2.
 
Kappor och jackor är utan tvekan ett av mina absoluta favoritplagg. Det är därför jag alltid kommer fram genomsvettig eftersom jag envisas med att cykla i just det: en kappa. Det är också därför jag ser ut som 12 med puffsigt ansikte och röda kinder på fotot för mitt nya liu-id :-) Där har vi baksidan med kappor alltså. MEN om man kan hålla sig i skinnet kanske man kan komma undan bättre än lilla mig. Så ja, varför inte försöka i någon av ovanstående? Vissa är i ull, vissa i bomull, och den vita från Monki är till och med i jeans. Hur fräscht känns inte det på en skala budget glass → sia glass!?
 
Hade nästan glömt hur kul det är att sitta och pilla i photoshop också... Blir ju mest dra i olika grejer när man redigerar sina små foton, nu fick jag liksom klippa å klistra! Och om nån skulle börja vifta med copyrightflaggan kan jag redan nu säga att alla bilder som agerar bakgrunder har jag tagit själv så det går bra att plocka ner flaggan redan nu.
 
I övrigt har jag: hängt i Linköping och dansat mig riktigt riktigt svettig (mycket svett just nu men why not be honest) på en kul klubb efter en riktigt riktigt rolig fulsittning, passionerat & högljutt diskuterat världens bästa podd Institutet efter tre öl, spräckt min mobilskärm ytterst lite men tillräckligt för att jag ska bli irri varje gång jag ser ned på denna lilla skapelse och haft min första föreläsning! Idag fick jag CSN och köpte direkt kursbok, mapp, post it-lappar, Maken av Gun-Britt Sundström och en tröja. Rollercoaster life just nu men vill inte ha det på något annat sätt.
 
/nora

KOMMENTARER
Postat av: LydiaJohanna

Snyggt gjort med collagens bakgrunder!!

(Är tillbaka som kommenterare, men har följt dig alltid.)

Svar: Tack å tack fina du! <3
Nora

2015-08-27 @ 20:34:06
URL: http://lydiajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0