Sommarresan del tre

Nu har vi kommit fram till delen av resan då vi befann oss i Kroatien, badstränder och lata dagar alltså. Ganska stor skillnad från dagarna i Wien där vi svettades på gatorna och längtade efter åtminstone en liten liten bris.Vi kom fram på kvällen och möttes av en rosa skymning.
Här står V och väntar, vi hade precis klivit ut ur den minsta mataffären jag någonsin sett och lämnat våra föräldrar där inne.
Saga och Vega. <3
Sedan gick vi utmed havet. 
På dessa klippor badade vi en av dagarna, men nu skulle vi inte bada...
... utan hitta någonstans att äta. Och det gjorde vi! En pizza var blev det och de var helt otroligt goda. Efter maten satt vi kvar länge och pratade, när vi kom hem somnade alla gott.
 
Slut på första dagen.
 
Dag två i Kroatien och vi styrde direkt kosan mot en av stränderna i närheten. Vi hade gångavstånd och det kändes så himla lyxigt.
 
På väg.
Det var såkart väldigt varmt och man hann bli riktigt svettig av att gå den lilla vägen.
Snart var vi framme, slog upp hyrda parasoll och hoppade i. Här syns V efter första, andra eller tredje doppet. Jag vet faktiskt inte.
Vattenmelon! Den givna strandfrukten.
Och såhär fortsatte hela dagen tills vi blev trötta av solen och hungriga. Då gick vi hem igen, duschade och tog igen oss ett slag.
Sedan gick vi till samma restaurang som första kvällen. Vi var några som tog pastarätter vilket var ett stort misstag, det var pizza de kunde, resten var faktiskt riktigt äckligt. Synd. Men jag somnade sött i alla fall. Och så var två dagar till ända.

KOMMENTARER
Postat av: Susanna Maria J

Vilken underbar sommar :D

Svar: Ja det var det verkligen!
Nora

2014-09-12 @ 12:43:39
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0