Hundratusen ordBokmässan har varit så fantastisk. Och nu är det tyvärr över och vi ska ta tåget hem. Med femton böcker och alldeles för lite pengar på kontot. 

Fyra stycken

min instagram: noraibsen
Fyra små från senaste tiden. I går målade jag klart mitt självporträtt med oljekritor, det är verkligen så meditativt att sitta i en ateljé, blanda färger och småprata. Och när man får upp den där perfekta ytan med kritorna och kan skapa en illusion av djup i teckningen, den är så underbar. Hade färg under naglarna efteråt och tvättade bort med varmt vatten.
 
Mamma har plockat ringblommor och de står i vårt fönster. Tittar på dem morgon, eftermiddag och kväll. Får inte nog.
 
Jag åkte med till Uppsala förra söndagen, tittade på hans spelning och vägen hem var en enda röra av skratt och musik. Kom hem tjugo över tre och somnade, vaknade morgonen efter och var såsåså trött men det gjorde ingenting.
 
Köpte nya byxor för några veckor sedan, mönstret är repetitivt och jag älskar det. Poserade i dem och snygga skoskav som precis sagt adjö på husets bästa matta.

17 september

För vad är egentligen ännu en sida när jag inte ens kunde koncentrera mig på den förra?

Sommarresan del tre

Nu har vi kommit fram till delen av resan då vi befann oss i Kroatien, badstränder och lata dagar alltså. Ganska stor skillnad från dagarna i Wien där vi svettades på gatorna och längtade efter åtminstone en liten liten bris.Vi kom fram på kvällen och möttes av en rosa skymning.
Här står V och väntar, vi hade precis klivit ut ur den minsta mataffären jag någonsin sett och lämnat våra föräldrar där inne.
Saga och Vega. <3
Sedan gick vi utmed havet. 
På dessa klippor badade vi en av dagarna, men nu skulle vi inte bada...
... utan hitta någonstans att äta. Och det gjorde vi! En pizza var blev det och de var helt otroligt goda. Efter maten satt vi kvar länge och pratade, när vi kom hem somnade alla gott.
 
Slut på första dagen.
 
Dag två i Kroatien och vi styrde direkt kosan mot en av stränderna i närheten. Vi hade gångavstånd och det kändes så himla lyxigt.
 
På väg.
Det var såkart väldigt varmt och man hann bli riktigt svettig av att gå den lilla vägen.
Snart var vi framme, slog upp hyrda parasoll och hoppade i. Här syns V efter första, andra eller tredje doppet. Jag vet faktiskt inte.
Vattenmelon! Den givna strandfrukten.
Och såhär fortsatte hela dagen tills vi blev trötta av solen och hungriga. Då gick vi hem igen, duschade och tog igen oss ett slag.
Sedan gick vi till samma restaurang som första kvällen. Vi var några som tog pastarätter vilket var ett stort misstag, det var pizza de kunde, resten var faktiskt riktigt äckligt. Synd. Men jag somnade sött i alla fall. Och så var två dagar till ända.

Höstfärger

vänster, höger
För några dagar sedan köpte jag affischen till vänster, det var gratis frakt så jag tänkte "jamen dåså", tryckte in mitt kortnummer och så var den påväg hem till mig.
 
Jag har precis druckit upp sista slurken kallt kaffe, har solen utanför fönstret, en fin lördag framför mig och nymålade naglar. Hörrni... det är bra nu. Det är riktigt riktigt bra.

Dead Poets Society

I helgen såg jag Dead Poets Society efter att min vän Sanna rekommenderat den. Jag blev verkligen inte besviken, herregud vilken underbar film. Grät, skrattade, skämdes och log i en enda härlig röra. Precis som man gör till en film som lyckas beröra en på riktigt, på djupet. Om ni inte redan sett den så borde ni göra det nu med detsamma, den finns på Netflix. 
 

Så här är det

källor här
Jag är sjuk igen, precis när jag började bli frisk. Annat som är tråkigt:
- mina skor gick sönder igår och min storlek var slut i butiken. De skickar visserligen efter ett par från Uppsala men det tar några dagar.
- hylsan för skärpet på min kappa gick sönder. Jahapp.
- jag har hostat hela morgonen.
- jag är hungrig men orkar inte laga mat.
- har kommit fram till att när jag som mest har lust till att rita är jag USEL på det.
 
Hej då.

RSS 2.0