Sommarresan del fyra

Har precis redigerat 126 bilder från bokmässan i ett enda svep men nu är de klara *ler som en psyksjuk*. Istället för att direkt visa dem tänkte jag ta tag i ett annat pågående projekt, nämligen sommarresan. Så här kommer dag tre i Kroatien. Håll till godo.Den här dagen skulle det bli lite dåligt väder så vi skippade stranden och åkte in till den närmsta staden, Pula.
Fin fransk balkong.
Bra färgmix.
Väldigt bra colloseum.
Vi gick omkring i staden ganska länge, det var fint men otroligt mycket folk.
Som de ensamvargar vi är så höll vi oss till bakgatorna.
Efter ett tag var vi hemskt hungriga och satte och för att äta. 
När vi precis fått våra pizzor öppnade sig himlen och det började SPÖregna, först tänkte vi att "nää, vi är ju vana med regn. Vi är ju ändå svenskar!" och satt kvar. Men det bara fortsatte så till slut var vi tvugna att klämma ihop oss vid ett litet, litet bord inomhus. Det blev som ni kanske förstår, en mycket lustig måltid.
När vi var belåtna satt vi inte kvar som vi brukar utan gick direkt, för bordet vi hade hamnat vid var knappast mysigt och Vega och Saga delade till och med på en stol. Så vi gick ut på torget istället.
Gick runt lite till.
Uppför trapporna i gränden igen.
Sedan kom vi upp till fortet och tittade på kanonerna.
Pappa <3
Saga i blåsten.
De hade en liten fotoutställning också med bilder från Pula genom tiderna, här på 70-talet om jag minns rätt.
Fina fönsterluckor på vägen hem.
Sedan gick vi mot bilen som vi hade varit tvugna att parkera på ett Bauhaus lååångt utanför staden. Så jobbigt att gå den biten ut när alla var trötta.
Sedan handlade vi mat och flipflops. När vi ko hem gick vi för att ta ett kvällsdopp vid klipporna, det var så varmt i vattnet så alla låg i jättelänge.
När alla var färdigduschade var klockan väldigt mycket men vi gick och åt i alla fall. Vi hittade en supermysig restaurang dit vi gick alla de nästföljande kvällarna.

KOMMENTARER
Postat av: Librarybeth

Och med dina vackra bilder får jag resa och göra alltsammans igen.

2014-10-09 @ 06:56:16
URL: http://librarybeth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0