Le chien

Här står jag i en fortfarande grön trädgård, i ny tröja från Weekday och byxor från Monki (egentligen hade jag svart kjol till tröjan idag, men byter alltid om till byxor när jag kommer hem. Skönare så). Varm som tusan, så den är helt perfekt nu i vinter. Har även kommit underfund med att tröjan har samma textur som en pudel och att det nog är den här färgen jag skulle ha om jag var en pudel. 
 
När jag inte tänker på mig själv som ett pälsdjur pluggar jag. Filosofi, svenska och gymnasiearbetet i en enda röra. Och jag menar verkligen en enda röra, för det känns inte som jag gör varken från eller till på någonting. Så är det ibland antar jag. Har också börjat skriva haikudikter. Väldigt otippat kan tyckas, men det är väldigt mysigt att sitta och räkna satsdelarna och verkligen knepa och knåpa så orden blir perfekta och får rätt plats.
 
Att gå och lägga sig i tid är verkligen inte min starka sida, gång på gång visar sig det påståendet vara sant. Så nu ska jag försöka motverka det i alla fall lite. Jag har ju ändå filosofiprov 8:10 imorgon bitti. (hjälp)

KOMMENTARER
Postat av: Elin

va fin du är.

Svar: Åh tack! <3
Nora

2014-10-09 @ 22:41:27
URL: http://niles.blogg.se
Postat av: Petra Johansson

Vilka fina bilder! :D

Svar: Tack så mycket!
Nora

2014-10-10 @ 02:31:39
URL: http://solskensglad.se/
Postat av: Lauritzz

shit vad sjukt snygg och bra du är!!!!! <3 love

Svar: Tack och puss älskade!!! <3
Nora

2014-10-10 @ 12:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0