The Cottingley Fairies

källor här
Har dessa dagar bestämt mig för att lägga tid på annat än att blogga, har hunnit med rätt mycket plugg faktiskt och tycker jag förtjänar en klapp på axeln för det. Idag hade jag körlektion och teorilektion, tippar på att jag har körkort kanske i höst (?). Vore verkligen så himla skönt och bra och bäst och underbart.
 
Alldeles nyss redigerade jag klart första högen med bilder från Berlin, tog kanske 50 minuter så jadå jag har ett liv och jadå jag använder min tid här på jorden bra... Ich habe prioriteringar och sådant tjaffs.
 
Bilderna ovan är sådana bilder jag önskar att jag tagit. Förutom sista till höger, den är med av andra mycket uppenbara skäl. Nämligen på grund av den helt fantastiska bakgrundshistorien om två kusiner som år 1917 tar foton med älvor. Vissa tror på dem men det visar sig vara en bluff och de har använt urklippta älvor som liknar illustrationer ur en barnbok. Men ändå står den ena kusinen fast vid att det femte fotografiet de tog var äkta ända in på 1980-talet. Om detta inte är en mycket fascinerande historia så säg.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0