Ett dygn

Har efter många om och men äntligen rensat bort onödiga bilder ur Berlinmappen. Så nu ska jag bara välja ut och sedan redigera en bunt med bilder från varje dag. Blir aldrig klar med någonting känns det som. Ett smakprov ovan får ni i alla fall från första dagen i Berlin.
 
Under det gågna dygnet har jag firat Valborg med ett mycket älskvärt gäng, vi har bland annat ätit hemmagjord, dödsgod pizza, dansat oss svettiga till musik bara vi tyckte var bra och slutligen vaknat upp hos Brinde efter en minst sagt händelserik bilfärd från Lindö till Herstadberg. Sedan har jag även hunnit med fika och häng vid F!:s demonstrationsplats, lyssnat på lite tal och sedan tagit en kaffe med Sanna innan jag åkte hem igen. 
 
Nu är jag så trött en människa bara kan bli och tuppar väl av vilken sekund som helst av både, du gissade rätt, trötthet och utmatthet men även... HUNGER. Snart börjar jag svamla om saker som är ännu mer ointressanta än det jag redan skrivit så jag sätter punkt här. Hoppas er Valborg var världsbäst!

KOMMENTARER
Postat av: lauritz

vad hände på bilfärden lol??? :)

2014-05-01 @ 20:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0