Chanel Spring 2014 rtw

Ramlade över Chanels vårkollektion för 2014 och föll pladask. Är kär. Så tänkte att vi kunde gå igenom mina favoriter trots att jag sedan länge lämnat "modebloggandet" bakom mig (jag kom, jag försökte, jag misslyckades).
Det första jag gillar är dessa strumpor i komibnation till svarta pumps, så jädra fint! Och sedan kort hår och vackra, vävda jackor som jag från och med nu suktar efter.
Jackorna som sagt, och hela outfiten faktiskt. Även fint med svarta strumpor, strumpor över huvudtaget i öppna skor.
Topp och kjol med rosetter (en till bild av denna kommer längre ner i inlägget, don't worry). Och sedan denna helt underbara topp, är svag för grafiska uttryck så älskar det strama och att det bara är enkla streck. Kan kännas simpelt men det gör mig inget.
Och lite mer vävda grejer och ba mm, njuter. Är dock skeptisk till alla armband, handskar, väskor och stora halsband. Been there liksom, får för mycket flashbacks till åttan när jag trodde jag var frän. Ugh.
Jackan! Byxorna! Måste införskaffa vita, vida byxor. Alltså verkligen måste. Och sedan kom denna fina outfit igen ja.
Hela denna outfit är ju så fräsch, faktiskt enda ordet som riktigt beskriver den. Jag kan tänka mig att strutta runt så. Och sist men inte minst, Karl, geniet himself. Bra kille. (tror jag, känner honom ju tyvärr inte personligen)
 

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0