Je chante pour toi

En varm och solig dag hittade Saga såpbubblorna och jag hittade min kamera. Min fina, fina, kloka och underbara syster.
 
Jag har sommarjobb på ICA, ordnar med salladsbar, bröd i en frys så kall att när den varit öppen ett tag droppar det från istappar i dörröppningen och så säljer jag jordgubbar. Med risk för att låta romantiserande så pratade jag idag med så många snälla damer som kom förbi och tydligen kände ingen av dem varandra men tack vare jordgubbar pratade alla ett slag. Kanske var det regnet och det faktum att taket över oss var enda tillflyktsorten, men ändå.
 
Ibland tänker jag att jag ska sluta blogga, det finns liksom inte alltid något att säga eller något att visa. Sedan kommer jag dock på andra tankar, en liten kommentar (som denna gång levererades felfritt av Laura) som skriker kom tillbaka eller bara lust att skriva lite nonsens. För det är så jag ser på den här bloggen, ett litet knyte av nonsens och mina amatörmässiga försök till fotografier och texter. Nåväl, jag har ju klagat flera gånger förut och tror väl inte riktigt att den här gången kommer leda någonstans den heller. Glad midsommar i förskott förresten.
 
lyssnar på: Les Amis De La Musique med the queen of the 60's alltså Brigitte Bardot och även L'amoureuse med Carla Bruni (helt ärligt så lyssnar jag endast på franskt just nu, intalar mig själv att det kommer utveckla mina kunskaper).

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0