Tre dagar lycka

Bråvalla 2014 är över och dessa tre dagar har jag varit så himla lycklig. Jag har sett mina två favoritband, The Kooks och Mando Diao och grät nästan under deras konserter. För ni vet när man inte ens vågar hoppas på att få höra sina gamla favoritlåtar och sen händer det? Euforin var ett faktum.
 
Som en bonus träffade även jag och Klara på My och Flora. Otroligt trevliga och mysiga personer som vi hängde med i tält och bjöd hem på pannkaksfrukost. Frukosten resulterade sedan i promenad i regn till ica för inhandlande av lunch. För vem vill tillbaka till festivalområdet när det regnar, åskar och en blixt slår ner?
 
Nu har jag två veckor av jobb framför mig innan jag och min familj bilar till Kroatien. Jag längtar efter sol och bad. Och efter att få läsa ut alla mina nya pocketböcker.

Je chante pour toi

En varm och solig dag hittade Saga såpbubblorna och jag hittade min kamera. Min fina, fina, kloka och underbara syster.
 
Jag har sommarjobb på ICA, ordnar med salladsbar, bröd i en frys så kall att när den varit öppen ett tag droppar det från istappar i dörröppningen och så säljer jag jordgubbar. Med risk för att låta romantiserande så pratade jag idag med så många snälla damer som kom förbi och tydligen kände ingen av dem varandra men tack vare jordgubbar pratade alla ett slag. Kanske var det regnet och det faktum att taket över oss var enda tillflyktsorten, men ändå.
 
Ibland tänker jag att jag ska sluta blogga, det finns liksom inte alltid något att säga eller något att visa. Sedan kommer jag dock på andra tankar, en liten kommentar (som denna gång levererades felfritt av Laura) som skriker kom tillbaka eller bara lust att skriva lite nonsens. För det är så jag ser på den här bloggen, ett litet knyte av nonsens och mina amatörmässiga försök till fotografier och texter. Nåväl, jag har ju klagat flera gånger förut och tror väl inte riktigt att den här gången kommer leda någonstans den heller. Glad midsommar i förskott förresten.
 
lyssnar på: Les Amis De La Musique med the queen of the 60's alltså Brigitte Bardot och även L'amoureuse med Carla Bruni (helt ärligt så lyssnar jag endast på franskt just nu, intalar mig själv att det kommer utveckla mina kunskaper).

Bilder och tankar

källa
Klassiska outfits med till synes enkla basplagg, det faktum att jag är sugen på en förändring på hårplanet, sådant som inspirerar mig färgmässigt och ritmässigt och ännu en gång: enkla kläder + lite halvrufsiga frisyrer. 
 
Just nu letar jag även efter den perfekta skrivboken med den perfekta storleken som jag kan ta med överallt. Funderar även på att köpa en läsdagbok, tycker det är så tråkigt att man vid frågan "vilken är din favoritbok/författare?" genast glömmer vartenda ord man någonsin läst av någon. Vill kunna bläddra igenom en liten bok (både mentalt och fysiskt) och för en gångs skull faktiskt kunna svara vettigt på den frågan. Läsdagbok känns som ett rimligt verktyg till att komma ihåg saker. Plus att det är mysigt att skriva små recensioner, mest för sig själv och utan att behöva känna någon prestationsångest.

RSS 2.0