Minus femton centimeter

källor: här/här
Jag har länge varit sugen på något nytt gällande mitt hår, och för var dag blir jag mer och mer irriterad på längden. Det är verkligen fööör långt nu! Har hår överallt känns det som och hur jag än viftar med huvudet ligger det snart över ansiktet igen.
 
Så! Därför har jag under en tid samlat på mig massor av bilder med inspiration till en ny frisyr. Och kortare kommer det att bli. Inte page-kort, för det vågar jag inte. Tror jag skulle sakna att kunna göra saker med håret och tja, hår överhuvudtaget. Istället blir det till ovanför bröstet. Känns som en mycket mer hanterlig längd och då kan jag fortfarande sätta upp eller fläta det om jag vill.
 
Bilderna ovan kan vara mycket missvisande då de alla innehåller lugg, men så blir det inte. Behåller nog min halvlugg som den är nu, bara lite kortare.
 
För övrigt borde ni följa mig på Pinterest, jag kämpade emot en tid och tänkte "nä, jag har ju redan Tumblr varför ska jag skaffa det här också." Är såhär i efterhand mycket glad över att jag trots allt blev medlem, det är verkligen sååå lätt att skapa bra mappar och sortera upp allt man gillar. Fort och lätt hittar man tillbaka till favoritbilder och detta utan att det tar från minnet på datorn som det hade gjort om man hade skapat manuella mappar. Gotta love tekniken och allas evinnerliga önskan om att synas på internet, right?
 
Här hittar ni mig på Pinterest.

KOMMENTARER
Postat av: dack-dack.com

Jag tycker om din frisyr :)

2014-07-08 @ 11:27:57
URL: http://dack-dack.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0