Ytterkläder

Kappa och scarf, secondhand. Kängor, Dr. Martens. Jeans, Dr. Denim. Väska, Åhléns.
Outfitbilder på mina ytterkläder, för ja, varför inte?
Använder även min nya väska som jag fick i julklapp, flitigt. Hade gått och suktat efter den under en lång tid och som ett sista desperat försök till att få den mms:ade jag en bild av den till mamma. Och eftersom hon är bäst (<3) fick jag den! Jag är konstig på det sättet att jag älskar (ä l s k a r) att packa ner saker i väskor, sortera saker i olika fack, lägga ner ett läppglans där, och en bok här, och det var såklart typ det första jag gjorde den 25:e.
 
Och det här är, helt ärligt, min första riktiga handväska. Hittills har jag endast haft stora, otympliga väskor i plastläder och tygpåsar. Just därför är jag så glad över denna i riktigt läder som jag verkligen kan packa ner saker i.
 
Nåväl, idag är det sista dagen på mitt jullov och senare idag ska jag möta upp lite vänner för att... ja, sörga lovets slut. Imorgon är jag tillbaka i skolan och går efter schema igen. Jag längtar efter skolan, kompisar och rutiner. Men jag längtar inte efter skolarbeten, deadlines och ångestfyllda kvällar.

KOMMENTARER
Postat av: Librarybeth

With love, mum.

2014-01-08 @ 22:06:44
URL: http://librarybeth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0