September, oktober, november och december 2013

Här kommer nu sista delen i min årsresumé av det gångna året.
SEPTEMBER. Månaden då skolan kom igång på riktigt och veckorna sakta men säkert fylldes på med prov och inlämningar. I början av månaden kunde jag fortfarande gå barbent och det piggade ju såklart upp humöret. I september var det även dags för Kulturnatten och jag har nog aldrig haft så kul! Köpte en klänning i ett fönster till en poesi läsar-lokal för de pengar jag hade på mig och en väns cigarett. Lite magiskt ändå.
OKTOBER. Hösten var här, löven började singla ner mot marken, jag spenderade tid med vänner och fick två studiedagar som fylldes med second hand-shopping och lunch med mamma. Resten av månaden följde i samma anda, alltså att jag gjorde av med mina pengar på fika och second hand.
NOVEMBER. Jag gick klädd i nya second hand-fynd var och varannan dag, tog tag i mig själv och samlade mod till att klippa halvlugg (äntligen!) och åkte till Frankrike med familjen. En helt underbar resa som ni tyvärr inte fått se alla bilder ifrån än. Det får nästan ta och bli mitt nyårslöfte...
DECEMBER. Skolan fortsatte sin gilla gång och det blev plötsligt allt mer att göra, vi tog till slut in granen, åt musslor hos vänner och jag följde med Marika till Stockholm när hon plåtades. Och så trivdes jag bra i min nya lugg och svart polo. När jag tänker efter är den svarta polon det kanske mest använda plagget i min garderob. Någonsin.
 
Och det var det året, känns nästan lite futtigt att kunna sammanfatta ett helt år i mitt liv i bara tre blogginlägg. Men i och för sig skulle jag kunna skriva så himla mycket mer också, men det här får nog räcka.
Allt som allt var det ett väldigt fint år under vilket jag träffat många nya, fina människor och jag känner att jag vuxit i mig själv. 2013, tack för allt och 2014, jag hoppas du blir underbar.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0