23:e augusti

Nu när helgen närmar sig tänkte jag att vi kan ta en titt på hur min lördag såg ut förra helgen!Jag var i Stockholm med min mamma och mina systrar för att gå på Nils Dardels utställning igen. Första gången för dem, och andra för min som ni kanske minns.
 
När vi stigit av tåget gick vi hit, till Vete-Katten för att fika.
Te, bullar, kaffe och läsk.
Jag åt en bulle med vanlijkräm och jordgubbar i som var ofantligt god.
Vega och mamma var nöjda med sina val men uttrycker det på olika sätt. V satte i sig den medan mamma beundrade sin. Nåväl, we're all different.
Efter någon timmes prat och skratt om gamla minnen, ett ämne som man ju så ofta kommer in på, var vi nöjda och gick ut.
Hej Kungsan!
Gick förbi vattnet och den här gulliga måsen.
Molnen hängde över oss hela tiden men som tur var lyckades vi missa alla regnskurar.
Snart var vi framme på moderna och gick in på utställningen! Jag tittade på verk och målningar jag inte riktigt hunnit med förra gången. Men inte bara, tittade så klart lite extra på många av de andra också.
Bland annat den här überfina skissen. "mycket bedårande". Nisse då <3
Älskar denna. SÅ bra färger.
Minns att jag, Victoria och Sanna stod länge framför den här förra gången vi var där. Försökte klura ut vad den betydde, om den ens betydde något alls. Vi kom aldrig riktigt fram till något, det gjorde jag inte den här gången heller.
Efter att ha tittat på varje penseldrag gick vi i shoppen och jag köpte en plansch av Den Döende Dandyn. Dagens enda och bästa köp (räknar inte med deon jag köpte på h&m). Snart ska jag sätta upp den i mitt rum, måste bara hitta en passande ram först.
Vi lämnade sedan Skeppsholmen bakom oss och gick förbi här på vägen mot...
Vapiano! Vi fick stå i kö och vänta i 43 minuter innan vi fick vår mat men vi hade inte bråttom så det gjorde inte jättemycket. Men det var tråkigt som tusan i alla fall.
Till slut fick vi i alla fall vår mat, den var så himla god.
Jag åt pasta med salami, pinjenötter och massa ruccola.
 
När vi var mätta och nöjda satt vi kvar ett tag och pratade, sedan gick vi i några butiker men jag köpte ingenting. Ganska snart var det dags att åka hem och så var den lilla Stockholmsturen över.
 

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0