Genom min iphone

Idag var jag först på utvecklingssamtal i skolan, det gick för er som vill veta bra. Efter det väntade jag på biblioteket och läste (saknat det!!) medan mamma jobbade. Sedan gick vi ut till våra cyklar där det växte små fina rosor.
Sedan cyklade vi genom promenaden (där jag hälsade på fina Sanna som promenerade där, och Sanna, om du läser detta så hade du en otroligt fin basker på dig. Hann inte riktigt säga det i farten!) ner till Brasseriet och åt lunch tillsammans. Jag åt lasagne vilket var så jädra gott.
Efter ett tag var dock min mamma tvungen att jobba lite till så när vi sagt hej då smet jag in på Myrorna (igen...). Där mötte jag sedan Brinde och Vendela (har mött så mycket fint folk av rena slumpen dessa dagar <3) och köpte en blus, en kjol och lämnade kvar ett par fina skor. Så hjärtskärande men har inte råd. Och om de finns kvar när jag om 11 dagar får påfyllning på kontot blir det vi, jag lovar.
 
Nåväl, efter det cyklade jag hem genom kaktusparken, järnvägsparken och upp genom promenaden. Och tillåt mig säga att herregud vad jag gillar den här staden.

KOMMENTARER
Postat av: Nathalie

Åh vad jag saknar Norrköping nu, denna fina stad!

Svar: Norrköping <3
Nora

2013-10-09 @ 20:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0