Jag måste sluta

Åh gud det är så töntigt, att jag fortsätter att jämföra. Jämföra precis allt med det du har, det du kan. Vi ses inte ens varje dag längre, jag borde ha tröttnat på att göra det efter varje dag i tre år men det kanske aldrig kommer gå över. För jag forsätter och en dag kommer det väl bli min död.
 
Jag måste hela tiden plåga mig med det du har som jag inte har, och även om jag vet att du är som jag och säkert jämför dig med någon annan så kan jag inte sluta. Alla dessa dagar då jag önskade att jag var du, alla gånger jag velat ha det du har. Även om jag är nöjd med den jag är så kan jag inte sluta jämföra.
 
Jag jämför inte bara med dig, utan med alla. Hela tiden. Och det är så typiskt för det gör ingenting bättre, det gör istället allt sämre. Och jag försöker intala mig själv att jag är bättre än så, ja, till och med bättre än vad du är. Men jag faller alltid tillbaka och forsätter att jämföra. Önskar att jag var du, önskar att jag hade det du har. Jag måste sluta, det går inte längre. Jag kommer falla ihop i bitar.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0