En lördag i maj månad

I lördags var jag i Oxelösund med Marika och Amanda. Vad tusan gjorde du i Oxelösund undrar ni. Det är en mycket relevant fråga som jag nu ska besvara. Vi skulle nämligen besöka Americana classic vintage warehouse där det var sista helgen för bag sale (fyll en påse med kläder och skor, betala 100 spänn).
Jag och Amanda satte oss på tåget från resecentrum till Nyköping 8:28, Marika klev på senare.
Sedan fotograferade jag inte på väldigt länge. I alla fall inte sådant jag kan visa er (bilder på olika hakor ur mindre smickrande perspektiv, bussbilder med grimarser och så vidare, och så vidare) men vi letade i alla fall upp rätt buss efter tågresan och sedan var vi snart framme i Oxelösund och ännu lite senare i butiken.
Efter en timmes shopping ungefär gick vi tillbaka till busshållplatsen, där åt vi amerikanskt godis och traskade runt lite i Oxelösund centrum (läs: ett torg med en ICA-butik, cykelaffär, Systemet and that's about it).
Sen var vi framme i Nyköping igen och bestämde oss för att gå och käka.
Och jag var såklart tvungen att fota tulpanerna utanför Nyköpings teater. "Men va fa-an Nora, kom nu då! Ska du fota tulpanerna?!" (Jaa...)
Och nu mina damer och herrar, kommer vi till den intressanta och lite sorgliga biten av historien. Vi skulle köpa tågbiljetter hem och får veta först efter att vi betalat för dem att vi först måste åka buss i en timme till Katrineholm, vänta i ca 20 minuter och sedan åka tåg sista biten hem. Marika slapp dessa bekymmer eftersom hon skulle ta en annan buss hem till sin pappa som bor en bit utanför Norrköping, men jag och Amanda var tvungna att sitta och vänta på bussen till Katrineholm. Dessa dryga 15 minuter spenderade vi genom att klaga. 
Men det gick bra! Bättre än väntat faktiskt. Bussresan var över på ett kick och sedan gjorde vi medmänniskorna på perrongen i Katrineholm obekväma genom att låta lite för mycket och dansa hey macarena. Tänk vad bra jobbiga situationer kan bli bara man har fint sällskap!
 
Och så var den lördagen och den utflykten till ända. Och ja, jag ska visa vad jag plockade på mig inne på Americana.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0