Dag ett i London

Idag tog vi alltså planet från Skavsta till London. Efter att ha kommit fram till London Stansted och ätit lunch på Burger King satte vi oss på tåget in till staden.
Och efter 47 minuter var vi framme.
Vi köpte tunnelbanebiljetter (och eftersom jag räknas som vuxen fick jag ett riktigt Oyster-card, jojo, fint skare va) och åkte till vandrarhemmet vid King's Cross där vi direkt dumpade våra saker, bytte till shorts och...
... styrde stegen mot Regent's park.
Och där strosade vi runt en stund. Det var fullt med folk överallt som tog sin tillflykt till skuggan! Så himla fint och mysigt.
Målet med vår promenad var det kafé som ligger inne i parken, alla stolar utanför kafét var dock upptagna så vi gick istället till den öppna gräsmattan framför kafét och slog oss ner där. Så himla mycket mysigare!
Där satt vi en lång, lång stund i varsin vilstol och jag läste min bok.
Och vissa av oss klättrade i träd!
Sedan gick vi vidare och kom fram till världens finaste rosenodling. Det var rosor ö v e r a l l t. Olika färger, sorter och form på bladen.
Åh det var så sjukt fint!
Efter ytteliggare en timme lämnade vi parken för att så småningom leta upp ett matställe.
Jag var trött, hungrig och sur på det faktum att jag huxflux blivit känslig för pollen och nyser hela tiden och snorar som en öppen kran. Det var alltså jobbigt för mig att titta på alla rosor, inte en enda doft kunde jag känna heller. Så jädra trist.
När vi gett upp hoppet om att hitta en ny, spännande restaurang gick vi istället till en gammal favorit som ligger tre minuter från vårt vandrarhem. Jag åt som alltid på italienska restauranger, lasagne.
Till efterrätt tog pappa som vanligt, en espresso.
Och jag och systrarna åt citronsorbet. Och så var första dagen till ända.
 
Imorgon ska jag träffa Steph och shoppa medan resten av familjen ska gå i leksaksbutiker och på musuem. Bra deal.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0