Januari, februari, mars och april 2013

JANUARI. Jag firade lilljul hos farmor och farfar, köpte mönstrade byxor, längtade tillbaka till resan till Riga höstlovet 2012 och köpte en biljett till Bråvalla festival. Var överlycklig och full av förväntan.
FEBRUARIDen här månaden damp en vinst av ett eget designat datorskydd ner i min brevlåda, vi åt musslor hos vänner (ser ni det genomgående temat?) och jag åkte till Rom under sportlovet. Sedan köpte jag även mina älskade Dr. Martens.
MARS. Jag fyllde 17 år den 20 mars, gick på promenader med min familj, jobbade ganska mycket och köpte lejongula manchesterbyxor. Mitt första par efter en incident på skolgården i sex-års där jag ramlade ner från en klätterställning och skrapade upp hela ansiktet. Det var med andra ord ganska stort.
APRIL. En väldigt händelserik månad där jag firade påsk både hemma med målade ägg och hos mormor och morfar där jag gosade med småkusiner. Jag åkte till Stockholm med mamma för att fira min 17-årsdag och fikade, shoppade och gick på fotografiska under en helg. När jag kom hem väntade ett objektiv på mig som jag sparat pengar till och köpt till mig själv i födelsedagspresent. Vi firade 18-årsdagar på Broadway och sedan kom våren och den dokumenterade jag med mitt nya objektiv.

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0