Det är mycket nu

Gud det är så himla mycket i skolan just nu, prov som måste göras, uppsatser och analyser att färdigställa... Eftersom jag inte har så mycket annat att bjuda på just nu kommer här lite bilder på vad som hänt sen sist genom min mobil.I söndags åkte jag till Stockholm med Marika, på ditresan tog vi tåget och åkte förbi någon som var mycket poppis bland duvorna. På hemresan åkte vi buss med utomjordisk belysning och lyssnade på Carpe Fucking Diem hela vägen hem. Vad vi gjorde i Stockholm återkommer jag om så fort allt lugnat ner sig (aka då jullovet börjat).
Som ni kanske förstår pluggar jag mycket just nu. Här är en bild som illustrerar just det. En pluggsession i tisdags i skolbiblioteket med Ebba och Amanda.
Och sen hej hej, två bilder på mig. Första: såhär ser jag ut om morgnarna när jag tvingas ut för att gå till spårvagnen. Andra: såhär ser jag ut när jag hellre tar bilder på mig själv inne på skoltoaletten än att plugga i biblioteket...
 
Igår kväll tog vi förresten upp allt julpynt ur källaren och tog in granen från gården. Så nu är hela huset fyllt av jul. Och jag tog förstås lite bilder så när allt lugnat ner sig lite kommer följande saker att dyka upp här: 1. bilder från Stockholm. 2. Bilder på julpyntandet igår och 3. outfitbilder. Kram!

KOMMENTARER
Postat av: Librarybeth

Ååååh, skolbibblan......
du kommer saaaakna skolbiblioteket på jullovet.. visst?! ;D

2013-12-19 @ 23:34:57
URL: http://librarybeth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0